| nicolassmiley a întrebat:

Ce se va intampla in 2012... sfarsitul lumii sau o farsa... sau se va intampla ceva dar nu sfarsitul?

Răspuns Câştigător
| MadnessCaffe a răspuns:

La inceput imi venea sa imi tai venele de frica de 2012 (asta pentru ca nu eram informat). Dupa ce m-am informat am aflat ca sunt doar aberatii.

Deci pot spune ca mass-media are un efect imens asupra celor neinformati, am simtit pe propria piele, dar mai sunt si persoane nepasatoare sau care pur si simplu nu cred.

In 2012 nu se va intampla nimic...sunt foarte multe ipoteze despre ce s-ar intampla, dar niciuna nu este concreta.Pana la urma. daca am stii sigur cand va fi sfarsitul lumii, ne-am mai duce viata de zi cu zi asa normal? Am face ce ne-ar taia capul cat mai avem de trait.

Iti dau cateva ipoteze (modalitati) in care sfarsitul lumii se spune ca va veni :

1. Un meteorit se loveste de Pamant (asta se poate intampla si in timp ce citesti)
2. O cometa loveste Pamantul (idem 1)
3. O gaura neagra va absorbi Pamantul.Aici iti spun ca e singura ipoteza care mi-a dat de gandit, dar acum nu mai cred in ea.Cum facusera astia in 2008 experimentul de la Geneva cu LHC, ca ei vor sa faca 2 particule sa se ciocneasca la viteze extrem de mari pentru a afla cum s-a produs universul si ca se pot forma si mini gauri negre (astfel de mini gauri negre exista si in natura si nu am murit). Chestia e ca ei prevesteau sfarsitul in 2012 si culmea, experimentul a fost amanat 4 ani.

2008 + 4 = 2012, ce coincidenta laughing totusi, nu se va intampla nimic precum sustin oamenii de stiinta deoarece experimentul este sigur.
4. Cataclisme.Cum ar fi tsunami,vulcani,uragane,tornade, etc, etc.Un tsunami ar fi cea mai logica "ipoteza", dar totusi se poate forma oricand, nu poate fi prezis.
5.Vin extraterestrii si ne omoara (nu au extraterestrii nici o intentie sa ne omoare, sunt sigur)
6. Al treilea razboi mondial.

Aici nu ma pot pronunta deoarece toate lucrurile care se intampla inclina spre un al treilea razboi mondial in viitorul apropiat.Criza economica (principala cauza), toti se omoara pentru bani, America omoara pe capete pentru petrol,masonerie,experimente pe ascuns, controlare in masa, mini razboaie (cum e cel din irak) inutile, discriminari si multe altele.

Totusi, ce m-a pus cu adevarat pe ganduri a fost un articol si acela venirea Anti-Christ-ului.
Din articolul citit, am aflat ca Anti-Christ a venit deja pe Pamant si a fost identificat de catre CIA.
Se spune ca Anti-Christ este Printul William.S-au gandit oamenii si au aflat ca cea mai buna cale de a te declara fiu al lui Dumnezeu este de a te pune in propia piele a lui Iisus Hristos.
De aceea s-au gasit asemanari foarte mari intre chipul lui William si chipul lui Iisus (ceea ce dovedeste ca William, respectiv Anti-Christ incearca sa intre in "pielea personajului" sa zicem asa)
Mai sunt foarte multe asemanari cu data nasterii lui + cand si-a inceput nu stiu ce activitate.
Pe la 30 de ani Iisus a inceput sa adune discipoli.De aceea in acel articol se spune ca tocmai anul care vine acest William "Anti-Christ" va implini 30 de ani (alta coincidenta) si va incepe un razboi total, implantare de cipuri, semnul fiarei (semnul fiarei este implantat din 1998 asa ca nu trebuie sa ne asteptam, in 1998 o familie de evrei a fost platita 200$ fiecare pentru a fi insemnati cu semnul fiarei) si altele.

Ipoteza (6) mi se pare cea mai zdruncinatoare, in opinia mea. Daca ar fi asa, inseamna ca va fi un calvar.

Deja vor astia sa faca pasapoarte electronice, e-guvernare si cloud computing pentru a monitoriza FIECARE MISCARE si pentru a avea acces la fiecare data a fiecarui om in parte in timp real.

Oricum, nu are de ce sa iti fie frica, datele nu sunt 100% sigure, deci orice e posibil in orice moment. Poate sa se intample ceva imprevizibil peste 1 zi, 2 zile, 3 zile, peste 1 minut, cand citesti, cand dormi, ORICAND.

Continuati viata si nu te mai lua dupa prostii de la OTV, nimeni nu poate prezice viitorul, e imposibil, deocamdata.

12 răspunsuri:
| DaftPunk a răspuns:

Uita-te la filmul "2012" Si vezi cam ce s-ar intampla.dar pana si in filmu ala mai ramane lume...Deci.Dar mie mi-e frica...

| push2gl a răspuns:

Ceva se va intampla In anul 2012, in Romania, vor avea loc alegeri parlamentare si ala poate fi un sfarsit al lumii pentru unii

| lorena283 a răspuns:

Eu nu cred in chestii din astea!

| justsmile_1748 a răspuns:

Da, va veni sfarsitul creierului tau mic minuscul si mediocru.
O sa vina mata sa te spanzure pe scaunul electric si o sa te calce un submarin pe trecerea de pietoni. Acum ia si ascunde-te!

| Elliii_4403 a răspuns:

Buna nico! Nu cred ca va fi "sfarsitul lumii" deoarece s.a mai speculat si in 2000 si in 2005 ca va fi apocalipsa, sau sfarsitul lumii. asa ca toate chetiile aste sunt doar niste aberatii. Dar daca e, o data si o data tot vom murii. cu si fara apocalipsaaahappy. Sper ca te.am ajutatt. Puup;*

| DeMenta_9368 a răspuns:

Eu una nu cred în aşa ceva, pentru mine astea-s sunt bazaconii. Dar ştii, ar fi interesant de văzut. Am auzit atât de multă lumea stresându-se pe tema asta... Dar până la urmă dacă nu va fi în 2012 oricum ne vine rându' o dată şi o dată, căci nu suntem nemuritori. Well, aşteaptă şi vei vedea.

| ryn7 a răspuns:

Teoretic vom experimenta o evolutie, va trebui sa ne adaptam la alte conditii de viata si se va pune mult accent pe spiritualitate. Nu e vorba de sfarsit, ci de un nou inceput happy

| Alexxxxxxx a răspuns:

Nu crd ca va vn sfarsitul lumii in 2012 ca asa se zicea si in 2000 si nu a vnwinking

| Aura_4696 a răspuns:

Mda. Vaad ca tot asa a ramas treaba pe aici.

| MeScorpion a răspuns:

Cine crezi ca suntem noi? Mama omida sa-ti ghicim in viitor?
Nu mai puneti intrabarile astea idioate legate de 2012 sunt cate 3-4 pe saptamana, aceleasi tampenii. O sa vezi atunci ce se intampla oricum nu o sa te ajute cu nimic daca sti din timp pentru. ca nu poate sa-ti spuna nimeni ceva concret. Carpe diem.

| Larisa a răspuns:

Singurul care stie cand vine sfarsitul lumii este Dumnezeu, pentru ca el l-a creat

| palut a răspuns:

Nu se va intampla nimic. In evanghelie Isus spune:,, Numai Tatal stie cand va fi sfarsitul,,; pentru mine sunt suficiente vorbele astea ca sa nu imi fac griji

Întrebări similare