| Ofiintă a întrebat:

Ce semnifica pentru voi iubirea?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sentimentul de împlinire!
Pa, pa.

13 răspunsuri:
| CrysisMD a răspuns:

Pentru mine, IUBIREA este singurul sentiment ce se naste si exista in inima, iar restul sentimentelor in creier.

| FucktheSystem a răspuns:

Un sentiment despre care toată lumea vorbește, mulți pretind că o simt și doar puțini știu ce e cu adevărat.

| hummer24 a răspuns:

Nu stiu da eu sincer mi-as dori sa fac sex cu Megan Foxwinking

| G3ollino a răspuns:

Iubirea pentru mine e cel mai pur si frumos lucru pe care pot sa il simt. Iubirea e uneori foarte complicata dar in acelasi timp foarte simpla! Iubirea iti confera o stare de fericire si cand iubesti simpti ca traiesti:*! Mult succes in continuare:*:*!

Apache
| Apache a răspuns:

Un sentiement de care toti au auzit ...toti si-l doresc.dar putini il gasesc cu adevarat!

| rapgirl123 a răspuns:

Pentru mine, iubirea este cel mai frumos sentiment in care pui suflet. Uneori te doare dar de cele mai multe ori simti ca plutesti, ca esti din nou copil. Iubirea e greu de exprimat in cuvinte.

| inghetsatacufistic a răspuns:

Pai.fara alte introduceri.TOTUL!

| Alinutaaaalina a răspuns:

Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.-Charles Dickens, Marile sperante daca ai citit.Cred ca e definita perfecta, pentru intrebarea ta.

| EmaS a răspuns:

Fara iubire, viata nu ar avea nici un sens. Iubirea este forta care ne transforma, ne face mai buni.

| Ofiintă explică:

@Alina dragostea adevarata nu este oarba si umilitoare astea sunt caracterizarile pentru cei care cred ca sunt indragostiti dar nu sunt asa cum a zis si @FucktheSystem, cel care nu cunoaste, nu observa persoana de care pretinde ca este indragostit este mai degraba obsedat

| Ofiintă explică:

@Woodenpints asa este.
Berea blonda si spumoasa care te face sa te simti in al 9-lea cer
Ce ti-ai dori mai mult de la o fata?

| Laminin a răspuns:

Totul. Unde nu-i iubire, nu-i nimic (bun).

| Mayar a răspuns:

Iubirea este ceva aproape de neatins, fiindca totul trebuie sa fie intr-o armonie perfecta:asta e iubirea de fapt, fara suferinte,certuri si alte cele.
In lumea asta fiecare om este o jumatate de suflet, si cealalta jumatate asteapta sa fie gasita, asadar fiecare avem doar O SINGURA jumatate cu care totul merge frumos.
Iubirea poate fi:iubire de tata, iubire de mama, iubire de frate, si iubire absoluta, sau cum sa ii zic-acelei iubiri in care te daruiesti cu totul doar din cauza ca sufletul te conduce.
Iubirea te face sa fii dependent, vulnerabil, de aceea persoana de langa tine, care te-a facut sa iubesti, sa fii vulnerabil trebuie sa stie cum sa aiba grija de tine, altfel poti fi distrus. straight face
Iubirea e un risc, o alegere spre fericire sau distrugere; spre armonie sau neintelegeri care dor mai mult decat un glont.