Sunt născut într-o zi de 13 dar n-are nicio semnificaţie pentru mine nici cu conotaţie negativă, nici pozitivă.
Este o cifra ca oricare alta.Nu cred ca un numar ar avea puterea sa faca ceva bun sau ceva rau.
Eu m-am nascut pe 13, iar viata mea e cel putin aiurea si ciudata fata de multi oameni pe care ii stiu. Nu stiu daca e noroc amestecat cu ghinion, dar e diferit.
Nu prea ma am eu cu matematica dar pare in regula. Adica e o cifra, cat rau poate face?
Nici una, la fel ca si cifra 23.Doar prea multe coincidente si mintea celor lenesi in gandire o ia razna.In plus, crestinilor le este interzis sa creada in superstitii.
In general noroc?
ziua de 13 ( Martie) este cea mai ghinionista zi a anului. multi oameni au constatat ca ziua 13 este o zi controversata, la care nu poti tine pasul cu greutatzile.
Cu toate ca este jumatate din cifra zilei mele de nastere, o consider o zi ghinionista...
Pe 13 ale lunilor mele nu mi s-a intamplat niciodata absolut nimic rau ceeace e de bine (=stiinta).
Daca Karl den XII al Suediei nu murea tanar (nu la 13 ani) atunci introducea in Europa sistemul octal. Adica numarai pana la 7 si apoi o luai de la capat. Deci 13 ar fi fost 11 sau 15 ar fi fost tot 13 (=filosofie).
Mie imi aduce noroc, pentru ca nu cred ca superstitii de genul asta, daca ai o gandire pozitiva, cu siguranta nu va aduce ghinion
Nu e bine sa crezi in superstitie! Nu aduce nimic. E o cifra... dar 666 asta este cifra diavolului si-a ales el cifra asta semn de rau. Dar cifra 13 e o zi normala!
Mie imi aduce noroc.
Iubesc numarul 13.
Dar sincer sa fiu nu imi place numarul 12 si 14
Pai eu am nr 13 pe tricou si joc in echipa scolii si dau goluri deci e o cifra ca celelalte...pop