Nu inseamna nimic, inseamna ca locurile de pe corpul tau pe care le atingi cu degetele cand iti faci cruce (mijlocul fruntii, capul pieptului si scobitura umarului in stanga si in dreapta) sunt niste puncte de intalnire a unor meridiane energetice, iar daca atingi punctele alea practic iti activezi aceste meridiane.
Lucrurile astea se stiau de mult timp, dar la prosti nu putea nimeni sa le explice despre meridiane energetice si cei care stiau au preferat sa le spuna "fa-ti cruce ca are sa-ti fie bine".
Deci fa-ti cruce de cate ori iti aduci aminte intr-o zi, si eu imi fac, dar ai grija sa o faci in punctele corecte ca altfel nu are niciun efect.
Restul sunt vrajeli, povesti inventate de evrei acum 2000 de ani ca sa tina sub control salbaticii care se taiau intre ei pentru pamant, animale, aur etc...
Alt anonim care n-are ce face. te rog nu mai fi prost, macar la intrebari de genul asta. ratatule
@Parmalat vreau sa te intreb ce, din curiozitate, ce note ai avut la liceu. si mai important, eu sunt in clasa a 9-a si din cauza unor elemente din viata mea nu am invatat nimic. ce vreau sa te intreb este ca daca ma apuc acum sa invat pot fi recunoscut drept o persoana cat de cat desteapta? sau tot prost raman?
Normal ca isi are rostul! Si faptul ca nu simti nimic, in momentul in care o faci, se datoreaza faptului ca tu te indoiesti de puterea Cinstitei Cruci. Cu totii stim, Crucea reprezinta arma impotriva celui rau, iar prin faptul ca te insemnezi cu ea, raul se indeparteaza de la tine, dar bineinteles trebuie sa crezi, in puterea ei. Atata timp cat te indoiesti, (la fel si-n cazul rugaciunilor) nu prea are efect. Deci ca sa aiba efect trebuie sa ai si tu credinta. Si ii bine sa te insemnezi cu semnul Sfiintei Cruci, nu numa la Troite, ci oriunde, in masina, cand te trezesti, cand mananci, cand calatoresti, cand lucrezi, in orice imprejujare, ca raul sa fie indepartat de la tine si astfel sa ai spor in toate.
adinaxD întreabă: