Asta face subconstientul, daca ai observat improvizeaza foarte mult. Este natural si normal ce se intampla, asta patesc toti oamenii de pe planeta.
Ti-ai amintit in subconstient despre ei, despre o vorba de-a lor, despre un lucru, despre un obicei, orice este legat de ei, si noaptea creierul reproduce intamplarile importante sau care au un impact emotional desi noi nu ne dam seama.
Eu am visat persoana respectivă nu într-o amintire, ci într-o întâmplare nouă. Asta se întâmplă cu toți oamenii decedați din viața mea. Ciudat, nu?
Ai dreptate. Şi animalele visează. Şi oamenii sunt animale. Este un cerc.
Asta face subconstientul, daca ai observat improvizeaza foarte mult. Este natural si normal ce se intampla, asta patesc toti oamenii de pe planeta.
Sunt ateistă. Răspunsul tău nu mă ajută.
"Sunt ateistă."
ateistă sau atee?
De cele mai multe ori nu au nici o semnificatie.
Ca sa te fac sa intelegi cel care crede in anumite lucruri ca visele inseamna ca este superstitios.
Daca cauti definitia la ceea ce inseamna superstitios o sa descoperi ca este o persoana care crede in presupuneri ale oamenilor sau in puteri mistice (sau povesti) de cele mai multe ori sunt blesteme.
Este foarte greu de explicat in cuvinte dar te sfatuiesc sa mergi in BIBLIE unde vei gasi raspunsuri la cele mai multe intrebari.
Ca sa iti raspund BIBLIC la intrebarea ta citeste versetul urmator.
„Pentru că aşa zice Domnul Savaot, Dumnezeul lui Israel: Să nu vă lăsaţi amăgiţi de proorocii voştri şi de ghicitorii voştri care sunt în mijlocul vostru, şi să nu ascultaţi visele voastre, pe care le veţi visa, căci vă proorocesc minciună şi Eu nu i-am trimis, zice Domnul!" (Ieremia 29, 8-9).
Dar ca sa intelegi mai clar deschide linkul acesta si o sa intelegi si din punct de vedere stiintific si din vedere BIBLIC.
https://adevarul.ro/......index.html
Sper ca acest lucru sa te ajute.
O zi buna iti doresc si bunul Dumnezeu sa te calauzeasca.
Încearcă să îți spună ceva. De obicei vor să îți spună să nu îți faci griji pentru ei pentru că sunt bine acolo unde sunt sau încearcă să îți spună să nu mai plângi, să îți trăiești viața că într-o zi vă veți revedea