| c4nd4leante a întrebat:

Ce semnificație au visele în care te întâlneşti/vorbeşti etc. Cu persoane decedate?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Asta face subconstientul, daca ai observat improvizeaza foarte mult. Este natural si normal ce se intampla, asta patesc toti oamenii de pe planeta.

9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ti-ai amintit in subconstient despre ei, despre o vorba de-a lor, despre un lucru, despre un obicei, orice este legat de ei, si noaptea creierul reproduce intamplarile importante sau care au un impact emotional desi noi nu ne dam seama.

| c4nd4leante explică (pentru Frank51):

Eu am visat persoana respectivă nu într-o amintire, ci într-o întâmplare nouă. Asta se întâmplă cu toți oamenii decedați din viața mea. Ciudat, nu?

| c4nd4leante explică (pentru Frank51):

Ai dreptate. Şi animalele visează. Şi oamenii sunt animale. Este un cerc.

| Frank51 a răspuns (pentru c4nd4leante):

Asta face subconstientul, daca ai observat improvizeaza foarte mult. Este natural si normal ce se intampla, asta patesc toti oamenii de pe planeta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil din lumea cealaltă se gândesc si ei la tine.

| Adrian5575 a răspuns:

Iti este dor de ei. Trebuie sa mai dai de pomana.

| c4nd4leante explică (pentru Adrian5575):

Sunt ateistă. Răspunsul tău nu mă ajută.

| sabin89 a răspuns (pentru c4nd4leante):

"Sunt ateistă."
ateistă sau atee?

| Adrian08Daniel1989 a răspuns:

De cele mai multe ori nu au nici o semnificatie.
Ca sa te fac sa intelegi cel care crede in anumite lucruri ca visele inseamna ca este superstitios.
Daca cauti definitia la ceea ce inseamna superstitios o sa descoperi ca este o persoana care crede in presupuneri ale oamenilor sau in puteri mistice (sau povesti) de cele mai multe ori sunt blesteme.
Este foarte greu de explicat in cuvinte dar te sfatuiesc sa mergi in BIBLIE unde vei gasi raspunsuri la cele mai multe intrebari.
Ca sa iti raspund BIBLIC la intrebarea ta citeste versetul urmator.
„Pentru că aşa zice Domnul Savaot, Dumnezeul lui Israel: Să nu vă lăsaţi amăgiţi de proorocii voştri şi de ghicitorii voştri care sunt în mijlocul vostru, şi să nu ascultaţi visele voastre, pe care le veţi visa, căci vă proorocesc minciună şi Eu nu i-am trimis, zice Domnul!" (Ieremia 29, 8-9).

Dar ca sa intelegi mai clar deschide linkul acesta si o sa intelegi si din punct de vedere stiintific si din vedere BIBLIC.

https://adevarul.ro/......index.html

Sper ca acest lucru sa te ajute.
O zi buna iti doresc si bunul Dumnezeu sa te calauzeasca.

| Iulia203 a răspuns:

Încearcă să îți spună ceva. De obicei vor să îți spună să nu îți faci griji pentru ei pentru că sunt bine acolo unde sunt sau încearcă să îți spună să nu mai plângi, să îți trăiești viața că într-o zi vă veți revedea

Întrebări similare