Sunt dincolo de nefiinta. Am murit. Totul s-a intamplat acum 10 ani. Mergeam cu masina pana la alt oras ca sa iau un pachet important. Am facut pana. "pana nenorocita,ma grabeam!". Ma rog,am oprit fix intr-un loc,un fel de han,numit Rascruci. Acolo erau multi oameni, dar toti pareau ciudati. Am vorbit cu managerul sa sun la cineva sa ma ajute cu pana, el mi-a zis ca se va ocupa de tot si sa ma duc sus, intr-o camera, respectiv camera 6. Am apreciat amabilitatea lui de a ma lasa gratis aici. Dar oricum,restul se purtau foarte ciudat. Poate erau beti. Dintr-o data intra o fata,cu ochii negri,fara iris,imi propune o viata plina de noroc,faima si bogatie. Totul consta in simplul meu accept. De atunci,m-am trezit normal la han,am plecat cu masina care a fost reparata de managerul han-ului si am dus la drum. Mi-a venit dintr-o data o gramada de inspiratii si talente,in domeniul scrieri,desenului si cantatului. Am devenit faimos rapid,caci aveam o putere neexplicabila de a face ca prima mea incercare sa fie un succes. Ma priveam de pe un zgarie-nor,cu fani ce incercau sa intre la usa,ma intorc,ziceam sa le dau un autograf,dar imi sta in cale fata cu ochii negri care m-a ajutat.
-Ce faci aici?
-Ti-am promis toate astea,dar nu am si mentionat cat o sa le ai.
-Stai,ce vrei sa spui?
-Ai cancer de piele. Stai linistit,ma voi ocupa personal de tine inaintea unei boli banale.
Fata se transforma intr-un monstru,sare pe mine,imi smulge organele,eu fiind inca in viata,o vad cum mi-a scos inima,simtind cum imi tina inima in mana,la un metru distanta, neintelegand cum legaturile dintre ea si vene s-au putut lungi atat. Dintr-o data imi sparge inima. Apoi m-am trezit, eram bine, doar ca imi vedeam cadavrul langa bine. Pentru ca nu am raspuns, au intrat politistii cu forta. Eu eram mort intr-un mod care probabil a socat acei 2 ofiteri pe viata. Apoi sunt luat de acel monstru,luat,sufletul meu si tarat in iad. Acolo,erau alti multi ca mine,care erau torturati. Acea fata era un demon. Apoi a inceput tortura mea. Tortura parca era constanta. Imi scotea pielea dupa mine,imi rupea oasele,imi dadea foc,si-a bagat viermi in mine care ma mancau pe dinauntru,si ma regenera mereu,doar ca sa faca asta in fiecare zi. Era ca o eternitate,pana intr-o zi in care se deschide o usa alba. De acolo zaresc o silueta care dadea sentimentul de pace si liniste. Era IIsus,m-a scos de acolo. M-a salvat,nu stiam cum ii puteam multumi. Atunci,mi-a facut o propunere,sa devin gardian,si sa vanez toti demonii precum ca fata cu ochii negri. Am acceptat,stiind ca pot salva alti oameni de la a avea aceeasi soarta ca a mea. Eu sunt Gardianul de la Rascruci,eu veghez acum asupra ta si te apar de demonii care m-au prostit si pe mine candva. Datorita mie tu nu ai o viata compromisa. Am continuat sa omor demoni din ce in ce mai mult,totusi cea pe care vreau sa o ucid era fata cu ochii negri. O urasc, acea chestie nu merita mila. Ea stie ca vin dupa urmele ei, si ii vor omori semenii. Ea stie ca nu se poate ascunde, incearca sa fuga, dar e in zadar. O voi gasi.
Asta depinde de cum te-a prins moartea, cine erai când te-a prins și încotro te îndreptai.
Asta e și ideea că numai simți nimic.și morții nu mă știu nimic din ceea ce se întâmpla sub soare va fi ca un somn pentru viața care ai trăit o pe pământ viața a fost 'ziua' și' noaptea' este 'moartea/odihna' te vei reface până când Domnul nostru ne va învia!
Mai in general din ce am auzit, nu simti nimic, in timp ce mori, decat dupa ce mori, adica esti constient de asta, insa simti o stare de liniste de pace, iar ingerul tau pazitor va fi alaturi de tine pentru un timp de 40 de zile. Uite de mai multe aici http://www.sfaturiortodoxe.ro/pr_mitrofan.html
Pai depinde cum mori ). Presupun ca daca mori de batranete in somn, nu simti nimic. In schimb daca mori aruncandu-te de la etajul 10 sau calcat de un tren o sa simti mai intai cum ti se rup toate oasele iar apoi mori
Dupa ce mori, nu stiu, pentru ca nu mi-a povestit nimeni si nici n-am trait-o pe pielea mea dar n-ai cum sa mai simti ceva odata ce toate celulele nervoase sunt in stand by si presupun ca te simti ca atunci cand dormi profund (doar ca nu te mai trezesti)
everestpokers întreabă: