Exista sau facut cercetari.
Au fost gasiti oameni cu infatisare de vampir.
Multi dintre ei au coloana vertebrala mai vizibila decat a noastra.
Scuzatima ca va intrerup lantu ca nu exista dar eu l-am intalni am fost intr-o excursie in transilvania special pentru a dovedi acest lucru si am gasit in acel loc un cadavru de vampir era omorat langa un cimitir primadata l-am analizat am facut studi am fost pana in anglia sa mai fac si pe acolo ceva investigari si am aflat normal exista multe tipuri de vamiprii va dau niste example de vampiri:sclavii, strigoi, vapiri energetici:
Sclavi se numeai femeile normal ele e rau prostituatele vampirilor.
Strigoi ei nu beau sange dar se hranesc cu frica pe care o cauzeaza.
Vampirii cai alactrici se hranesc nu energia corpului uman si ineori mai ataca si sangele!
Sigur exista!
Dar am gasit acum 2 luni un documentar despre un rus ca ar fi fost vanpir dar coicidenta ca si in anglia tot in acelasi moment s-a intamplact si in poloni si in ultima tara transilvania dar mai am de cercetat un documentar despre ei ca nu sunt sigur de ceva ei normal au o biblie a vampirilor si acolo am gasit multe despre ei si mai trebuie cercetat multe chesti un sfat va dau pentru a va zice mai milte add la adresa de mess dorian_missed1998@yahoo.com
Sa va zic ceva... daca exista dumnezeu.si + ca multi credeti in el daca exista fantome.si nu aveti cum sa negati asta pentru ca exista.trebuie sa existe si vampiri pentru ca acest zvon no venit din visul cuiva.mai gandititva ca nu sunteti singuri pe aceasta lume...in fine. daca credeti in dumnezeu credeti si in vampiri.
NKEOry întreabă: