| angel10 a întrebat:

Ce spuneti: exista sau nu vampiri?

Răspuns Câştigător
| Crisu_8081 a răspuns:

Nu exista. Dar mai exista si oameni turbati.

113 răspunsuri:
| Deduandreea a răspuns:

Exista sau facut cercetari.
Au fost gasiti oameni cu infatisare de vampir.
Multi dintre ei au coloana vertebrala mai vizibila decat a noastra.

| frida0purple a răspuns:

Nu exista.

| frida0purple a răspuns:

Daca ar fi existat ar fi folosit in Twilight vampiri adevarati, cred eulaughing.

| alindoolce a răspuns:

Nu exista vampirii dar exista fantome

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca exista tantari si blonde trebuie sa existe si vampiri laughing) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In filme da. In realitate nu.
Si mie imi place twilight happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stintific nu, dar exista zvonuri ca ar exista 3 in muntii Himalaia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista ///traim intr-o lume plina de posibilitati///daca vreti sa aflati mai multe argumente add la id asta{{twilight_vampire_09]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vampirii exista deoarece s-a descoperit un schelete! de ce nu ar exisat si acu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama cum e corpul uman? la turbare devenim ciudatzi si inebunim ca cainu.nu? ei daca tear musca un vampir. ce ai face? ai bea sange e tot un fel de turbare. da as vrea sa-mi bag dinti in aia din blocu meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am crezut tot timpul ca exista! si voi crede si in continuare indiferent ce se spune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da exista puteti cauta pe site-ul exista cazuri cu vampiriin romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sincer exista vampiri... dar nu gen-ul acela
sunt oameni care se hranesc sau le place sangele... ori cum ar fi super tare sa existe vampiri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista mai mult ca sigur sunt sigur farte sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuzatima ca va intrerup lantu ca nu exista dar eu l-am intalni am fost intr-o excursie in transilvania special pentru a dovedi acest lucru si am gasit in acel loc un cadavru de vampir era omorat langa un cimitir primadata l-am analizat am facut studi am fost pana in anglia sa mai fac si pe acolo ceva investigari si am aflat normal exista multe tipuri de vamiprii va dau niste example de vampiri:sclavii, strigoi, vapiri energetici:
Sclavi se numeai femeile normal ele e rau prostituatele vampirilor.
Strigoi ei nu beau sange dar se hranesc cu frica pe care o cauzeaza.
Vampirii cai alactrici se hranesc nu energia corpului uman si ineori mai ataca si sangele!
Sigur exista!
Dar am gasit acum 2 luni un documentar despre un rus ca ar fi fost vanpir dar coicidenta ca si in anglia tot in acelasi moment s-a intamplact si in poloni si in ultima tara transilvania dar mai am de cercetat un documentar despre ei ca nu sunt sigur de ceva ei normal au o biblie a vampirilor si acolo am gasit multe despre ei si mai trebuie cercetat multe chesti un sfat va dau pentru a va zice mai milte add la adresa de mess dorian_missed1998@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da in ciuda tuturor explicatiilor medicinei si stiintei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista!
Si normal ca nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc twilight, nu-s fana; dar sincer exista vampiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca in mitologie, in transilvania, candva au existat, dar acum, doar in twilight si filme de genul asta, in rest nu prea cred, dar cine stie? poate da poate nu. xoxo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum Posibil sa existe, Povestirele aceste Sunt adevarate, despre vampiri, nu au aparut din senin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca va-si spune ca exista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca au existat dar acum din pacate nu cred ca mai sunt simi pare tare rau,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va zic ceva... daca exista dumnezeu.si + ca multi credeti in el daca exista fantome.si nu aveti cum sa negati asta pentru ca exista.trebuie sa existe si vampiribatting eyelashes pentru ca acest zvon no venit din visul cuiva.mai gandititva ca nu sunteti singuri pe aceasta lume...in fine. daca credeti in dumnezeu credeti si in vampiribatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da egzista si e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta e ca si aia cu fantome si extraterstri nimei nu poate fi sigur de ceva... mie mi se pare ciudat cum de astia care fac filme cu vampiri le vin atitea ideii despre ei. asta mi se pare ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... Exista tot ceea ce poti vedea, pipaii... odata ce nu e asa inseamna ca nu exista, dar/sunt si unele exceptii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista vampiri, chiar eu sunt unul dintre ei, transform doar fete, inainte trebuie sa dea o proba de supt, care sunt interesate ma pot gasi pe idul ducfetelaprodus@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Malafius exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa vad serialul the vampire diaries nici nu dadeam importanta vampirilor, dar de cand l`am vazut mi-am schimbat opiniile.Nu pot sa spun ca ei exista cu adevarat pentru ca apar in carti sau in filme dar ar fi prea tare daca ar exista

Întrebări similare