S-au intalnit cazuri de vampirism la oameni ...nu cred in vampirii din filme.
Eu ma conduc dupa asta: daca cuvintul asta a aparut in lume, inseamna ca ceva a existat, a fost un inceput...proverbul: nu iese fum fara foc, sau ceva de genul asta, daca nu se intimpla nimic cuvintul asta nu ar fi existat...
Vampirii exista dupa parerea mea. eu una cred in ei. si nu, nu pentru ca a aparut twilight. toti ati vazut twilight si vi se pare ceva super interesant acum cu Edward... dar cand stiati de ei vi se pareau naspa. si Andra... nu cred ca ar fi folosit vampiri adevarati in Twilight daca ar fi existat. Vampirii adevarati nu recunosc ca sunt, legea le interzice sa arate ce sunt cu adevarat
Scuzatima ca va intrerup lantu ca nu exista dar eu l-am intalni am fost intr-o excursie in transilvania special pentru a dovedi acest lucru si am gasit in acel loc un cadavru de vampir era omorat langa un cimitir primadata l-am analizat am facut studi am fost pana in anglia sa mai fac si pe acolo ceva investigari si am aflat normal exista multe tipuri de vamiprii va dau niste example de vampiri:sclavii, strigoi, vapiri energetici:
Sclavi se numeai femeile normal ele e rau prostituatele vampirilor.
Strigoi ei nu beau sange dar se hranesc cu frica pe care o cauzeaza.
Vampirii cai alactrici se hranesc nu energia corpului uman si ineori mai ataca si sangele!
Sigur exista!
Dar am gasit acum 2 luni un documentar despre un rus ca ar fi fost vanpir dar coicidenta ca si in anglia tot in acelasi moment s-a intamplact si in poloni si in ultima tara transilvania dar mai am de cercetat un documentar despre ei ca nu sunt sigur de ceva ei normal au o biblie a vampirilor si acolo am gasit multe despre ei si mai trebuie cercetat multe chesti un sfat va dau pentru a va zice mai milte add la adresa de mess dorian_missed1998@yahoo.com
Ma gandesc ca daca acum mult timp au existat in transilvania se mai pot gasi cate un exemplar, nu pot fi sigura dar pentru a afla asta trebuie ani de studi ma gandesc cum ar fi sa fi vampir ma rog dar in orice caz pana acum nu a dovedit nimeni si nimic ca ar exista vampiri
Sall georgica daca nu ai stiut 'vampirii'din transilvania au fost creati de bram stocker intruna din cartile lui apoi din ce in ce mai multi au inceput sa faca filme si carti cu vampiri
Ei bine teoretic vampirul a existat peste tot in lume desi fiecare avea pentru el un nume diferit. chiar daca erau culturi diferite toate atribuiau aceleasi insusiri pentru asazisul vampir
cele mai vechi legende desprevampiri spun ca a existat o femeie care a fost blestemata sa-si manance copiii la nastere poate ati auzit de lilith inclusiv in biblie scrie de ea
in fine ea a dat viata la niste persoane sectaculoase cu puteri incredibile...vampiriii
desi nu s-a demonstrat ca exista vampiri in adevaratul sens al cuvantului nu dovedeste nimic
oricand oriunde ar putea exista ceva spranatural care poate fi catalogat ca fiind vampir
apropo si daca exista vampiri au un anume cod respectat inca din vremea egiptului antic care nu le permite sa se arate oamenilor
si inca ceva legendele despre vampiri sunt chiar dinainte de Hristos
hai mah serios acum daca chiar exista chiar credeti ca cineva treieste sa-i vada si dupa aia sa se apuce de povestit?
nu zic nici ca da nici ca nu, dar ce e sigur nimic nu s-a dovedit si orice e posibil...
Sa va zic ceva... daca exista dumnezeu.si + ca multi credeti in el daca exista fantome.si nu aveti cum sa negati asta pentru ca exista.trebuie sa existe si vampiri pentru ca acest zvon no venit din visul cuiva.mai gandititva ca nu sunteti singuri pe aceasta lume...in fine. daca credeti in dumnezeu credeti si in vampiri.
Sall
stiu ca asta nu are legatura cu topicul dar va rog intrati pe linkul asta
ca am mare nevoie
va asigur ca nu se intampla nimic doar intrati si apoi iesiti
astai linkul
http://s1.battleknight.ro/index.php?loc=hire&ref=MTA0MjM2OA==
sa intrati pe asta va rog contez pe voi:D
NKEOry întreabă: