| angel10 a întrebat:

Ce spuneti: exista sau nu vampiri?

Răspuns Câştigător
| Crisu_8081 a răspuns:

Nu exista. Dar mai exista si oameni turbati.

113 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am vazut nici unul dar nimeni nu poate raspunde cu exactitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.vampirii ezistă chiar dacă unii nu cred ei sunt reali, credemăam văzut la televizor adevăraţi vampiri, chiar şi tati mi-au spus că sunt, depinde de tine crezi ce vrei, eu îţi spun ce ştiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca nue logik ca oameni sa manince oameni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am vazut noapte in cimitir

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sunt eu da cine sunt nu o sa stiti nociodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da sint asa ceva de minuni

| annda a răspuns:

Da exista, am de vanzare vrei? big grin

| Vreoproblema a răspuns:

Dar poate ca nu vorbea de Twilight, si poate exista.Am o idee geniala:cauta pe google intalniri cu vampiri.vezi cat costa, strange bani si mai vezi tu.

| bella1998 a răspuns:

Da normal ca exista. uita-te la video-ul asta si ai sa te convingi.
http://www.myvideo.ro/watch/4739512/Vampirii_exista

| ؤشقةثى a răspuns:

Pai daca sa fie nu stiu dar: cuviintele au si intelesuri fiecare cuvant sau litera are o poveste ori frumoasa sau de groaza sau cuvantul care l-ai spus tu are una care spune ca pe timpuri oameni se luptau cu cruci pline de sange cu strigoi sau cum spuneti voi vampiri!

| hannahmontana a răspuns:

Se presupune ca au existat in mitologie

| d33utzaandr33utza a răspuns:

Nooo nu exista nu cred!(sigur)-(punemi fundita:*:X)

| scumpicicadragutica a răspuns:

Eu cel putin cred ca au existat acum 100000 de ani acum nu nu cred in zilele noastre nu cred ca mai exista vampiri

| dargo a răspuns:

Sall georgica daca nu ai stiut 'vampirii'din transilvania au fost creati de bram stocker intruna din cartile lui apoi din ce in ce mai multi au inceput sa faca filme si carti cu vampiri

| dargo a răspuns:

Ei bine teoretic vampirul a existat peste tot in lume desi fiecare avea pentru el un nume diferit. chiar daca erau culturi diferite toate atribuiau aceleasi insusiri pentru asazisul vampir

cele mai vechi legende desprevampiri spun ca a existat o femeie care a fost blestemata sa-si manance copiii la nastere poate ati auzit de lilith inclusiv in biblie scrie de ea
in fine ea a dat viata la niste persoane sectaculoase cu puteri incredibile...vampiriii
desi nu s-a demonstrat ca exista vampiri in adevaratul sens al cuvantului nu dovedeste nimic
oricand oriunde ar putea exista ceva spranatural care poate fi catalogat ca fiind vampir
apropo si daca exista vampiri au un anume cod respectat inca din vremea egiptului antic care nu le permite sa se arate oamenilor
si inca ceva legendele despre vampiri sunt chiar dinainte de Hristos

| dargo a răspuns:

Sall
stiu ca asta nu are legatura cu topicul dar va rog intrati pe linkul asta
ca am mare nevoie
va asigur ca nu se intampla nimic doar intrati si apoi iesiti
astai linkul
http://s1.battleknight.ro/index.php?loc=hire&ref=MTA0MjM2OA==
sa intrati pe asta va rog contez pe voi:D

| dargo a răspuns:

Nu a vazut nimeni o fantoma?
nu fii asa de sigur eu am trait 3 experiente cu asa ceva si crede-ma exista

| larisadiana a răspuns:

Dece nu? de unde sa stim?

| Barta_Alexa_1996 a răspuns:

Da exista vampiri sau strigoi cum vrei sa spui vb foarte serios

| kitanadu a răspuns:

Vampirii exista dupa parerea mea. eu una cred in ei. si nu, nu pentru ca a aparut twilight. toti ati vazut twilight si vi se pare ceva super interesant acum cu Edward... dar cand stiati de ei vi se pareau naspa. si Andra... nu cred ca ar fi folosit vampiri adevarati in Twilight daca ar fi existat. Vampirii adevarati nu recunosc ca sunt, legea le interzice sa arate ce sunt cu adevarat tongue

| Fetyn_Gafar_1995 a răspuns:

Da eu am vazut unul si nu cum apar in Twilight sa stiti daca vedeti secventele de la regie cum se face in Twilight ati sa vedeti ca nu-s vampiri adevarati si alte chesti. insa eu am vazut vampiri intrum cimitir din judetul moldova cimitir vechii era, pe la 12, 1 noapte a fost inspaimantator :-((

| Tcaci_Elena_1993 a răspuns:

Exista dar nu musca

| mikutzpitik a răspuns:

Ma gandesc ca daca acum mult timp au existat in transilvania se mai pot gasi cate un exemplar, nu pot fi sigura dar pentru a afla asta trebuie ani de studi ma gandesc cum ar fi sa fi vampir ma rog dar in orice caz pana acum nu a dovedit nimeni si nimic ca ar exista vampiri

Întrebări similare