| Krisna a întrebat:

Ce stii/stim de fapt cu adevarat?

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

O sa imi fac timp si notez deosebirile pe o foaie, si dupa poti sa imi spui daca am zis bine? In privat, nu aici, ca prea lungesc chat-ul pe intrebarea saracului om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca incalzim supa tare cand ne e foame si apoi asteptam jumate de ora sa se raceasca. happy ce amuzanti sunntem!

| Dumnezău a răspuns:

Colectiv,nu stim absolut nimic,raportat la un intreg complex si nemarginit,stim doar lucruri despre ce se afla in imediata noastra proximitate,atat fizic,cat si mental,ceea ce este prea putin, mult prea putin, fata de cate secrete are Universul pentru noi.

N-om fi noi atat de complecsi si densi cat Universul, ca fiinte, dar se poate spune ca nici despre noi nu stim nimic perfect statornic si neindoielnic.Nu vreau sa par subliminal sau unul ce subapreciaza mintea umana si capacitatea ei de constiinta, doar emit o constatare-ratherly-banala, accesibila oricui isi pune mintisoara limitata-caracteristica umana-la contributie.

Nu stiu nimic in proportie de macar 10%. Stiu, in mica masura, ca stiu cate ceva din orice, si nu exista subiect din care sa nu acopar macar 0, 001%. Valabil si la multi altii.Mai stiu ca stimularea excesiva a activitatii de "a sti" are doar doua posibile capete de linie, nebunia, sau dorinta tot mai acerba de a te invarti in jurul sintagme "a sti".Si unde ajungi pana la urma? Exact! Da' nu m-ar impacienta deloc ideea, ba dimpotriva, imi convine de minune.

| danimotenel a răspuns:

"Nu le stiu pe toate dar stiu ce stiu" si sti cea ce crezi tu cu adevarat ca este adevarat nu cea ce crede altu, e de ajuns sa crezi ca sa stie ca e adevarat.

| Krisna explică (pentru anonim_4396):

Saracul om? Trebuia sa te gandesti de la inceput ca-mi distrugi postul. Uite, mi-ar parea rau daca as ajunge sa te violez, dar numai dupa ce m-as termina. De ce nu recunosti ca-l simpatizezi pe Flav in secret?rolling on the floor Prea te "legi" de bietul om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Krisna):

Desigur, am fantezii cu Flav, mi-am lipit poza avatarului sau pe perete si ma uit la ea cand ma masturbez, mai ales cu omida dintre sprancenele lui.

Răspuns utilizator avertizat
| WhatheWow a răspuns:

Ce stim cu adevarat e ca ne putem pune intrebari si ca de prea putine ori putem raspunde la ele!

| Narfundo a răspuns:

Stiu ca lumea nu este exact cum ar fi trebuit sa fie.Stiu ca va fi greu sa ne schimbam si sa ajungem din nou sa tinem unul la altu.Stiu ca urmeaza ceva ce nu va fi placut tuturor.

| Emilian601 a răspuns:

Ceea ce stiu cu adevarat este ca nu stiu totul, iar ceea ce stiu este ca nimic din ceea ce stiu nu este total adevarat big grin