Stirile de pe Facebook si whatsapp nu-s credibile si uneori nici cele de pe Tv. Facaturi emise de niste terminati apoi raspandite si care iau amploare si omul slab de inger le crede si le da mai departe, pe asta se si bazeaza toate teoriile consipirationiste
Daca lumina se inchide peste tot, atunci ce fac parlamentarii nostri? cu ce se mai duc la senat si camera deputatilor ca nici semafoarele nu vor fi luminate, cu ce isi mai cumpara shaorma ca nici magazinele nu vor avea curent? cu ce isi vor mai scoate banii din ATM-uri ca nici alea nu vor functiona si lista de exemple poate continua
Numai luati de bune toate prostiile.
Pene mari de curent da pot exista, se intampla dar sunt de factura tehnica nu cospirationista, nu e de la oculta mondiala
daca stiti stiri de pe surse de incredere dati sa vedem cu totii
In ianuarie 2021, Europa a avut un deficit masiv de energie.
In septembrie, Goldman Sachs a emis un avertisment cum ca Europa ar putea sa fie lovita de blackout in aceasta iarna.
In octombrie, Austria a fost primul stat care a inceput sa ia masuri in aceasta privinta.
Ce am scris cred ca se poate verifica cu internetul, oricum, am mari dubii ca Goldman, care ar putea sa cumpere Austria, sau Tanner, ministrul apararii din Austria, s-ar compromite cu informatii fake, culese cu Facebook sau WhatsApp.
A trecut coronavirus si a venit Blackout! sa vina, cine nu il lasa?
poate fi fake news sau pe bune! media poate informa si dezinforma populatia! asteptam, ce se scrie momentan este ca o sa se intample 100% dar nu se stie data si anul exact! 14 zile fara electrica, o sa fie devastator pentru unii si ceva normal pentru altii!