I love chuck bass :X!
aaaasaa...gandirea pozitiva!
pai eu zic ca e bine gandesti pozitiv, sa fi optimist decat sa iti amarasti viata si sa stai mereu cu teama ca mereu se va intampla ceva rau!
Asta asa e.
Normal ca e bine sa gandesti pozitiv, sa vezi partea plina a paharului. Teoretic totul este usor si frumos, chiar pozitiv.
Dar atunci cand treci printr-un moment greu (orice om trece prin astfel de momente), ce te motiveaza sa gandesti pozitiv?
La ce trucuri putem apela pentru a depasi, pozitiv, momentele grele?
Generalizez si eu, nu fac spam. Consider ca ne pot fi utile niste sfaturi corecte.
Daca pleci din casa si spui simplu ''DOAMNE AJUTA'' gandirea ta este pozitiva... sau orice ai face pronunta aceste cuvinte, vei reusi crede-ma.
Hmmm gandirea pozitiva zici
Tine de fiecare individ in parte
Nu toata lumea poate fi optimista
Eu chiar pot spune ca sunt o fire extra-optimista din ce cauza nu stiu... dar in general observ, indivizii veseli sunt foarte optimisti (logic nu?)
E bine sa gandesti pozitiv...asa atragi energia pozitiva in jurul tau (e o chestie si cu energiile astea)
Se pare, observ eu...(experimente pe propria piele) ca atunci cand esti pesimist.sunt riscuri mult mai mari ca situatia sa ia o intorsura proasta... eu cred ca oamenii au capacitatea de a influenta (in mod "paranormal") rezultatul.
Cert este ca, daca esti optimist nu ai nimic de pierdut. SI ajuta si psihic asta
Fratilor mancati ciocolata, ardei iute, stati in preajma copiilor si luati'va animale de casa...chestiile aste amarunte stimuleaza fericirea, ceea ce duce si la optimism
O prostie. Functioneaza la inceput iar pe urma intervine gandirea negativa.Cred ca iti toaca creierul si te prosteste.Asta daca iti propui sa folosesti numai gandirea pozitiva si nimic altceva.
Daca te simti curat sufleteste, gandirea pozitiva si negativa intervine automat.De cele mai multe ori e pozitiva.
Buna!
Uita-te la filmul 'secretul' si vei afla multe lucruri interesante despre gandirea pozitiva. mie mi-a schimbat felul de a gandi.bye
Buna!
Uita-te la filmul 'secretul' si vei afla multe lucruri interesante despre gandirea pozitiva.mie mi-a schimbat felul de a gandi.bye
DA! in primul rand :)
Uite-te la filmul Yes Man cu Jim Carrey si primesti raspuns informal la intrebarea ta
http://movies.yahoo.com/movie/1809955924/info
Orice gand este o dorinta neimpartasita cu voce tare. Dumnezeu nea spus ca orice cerem sa o facem cu credinta ca am si primit ceia ce am cerut.si se va indeplini.deci daca gandesti pozitiv si crezi in gandul tau si-l vezi ca si infaptuit asa va fi.mai e o vorba batraneasca, de ce tie frica nu scapi. daca gandesti negativ cel rau va acvea grija sati aranjeze in viata premisele indeplinirii temerilor tale.si deci cum gandesti asa vei avea.
Draga, chuk,... punand aceasta intrebare, probabil esti interesat de psihologie.iti recomand cu multa placere sa vizionezi, pe net, documentarul"Secretul: Legea atractiei"...vei intelege ce e cu gadirea pozitiva.
Gandirea pozitiva te ajuta sa traiesti. Daca ne gandim ca maine am muri, nu stiu ce rost ar mai avea sa mananc, sa ma plimb, sa muncesc, sa lupt cu o boala.Toti gandim pozitiv, mai mult sau mai putin.Cand o facem mai putin parca ne dorim o incurajare, o speranta! Si o gasim la cel de langa tine, la un prieten si nu in ultimul rand, la D-zeu.
Eu unul stiu ca este ineficienta. Daca incerci sa-ti spui "e bine, e bine" fara sa intelegi de ce "e bine" nu obtii nici un efect. Te minti, te amagesti.
Singura cale este sa intelegi ce se intampla si sa faci lucrurile care trebuie facute. Gandirea nesustinuta de actiune nu schimba mare lucru.
Cat despre optimism, el poate fi invatat de oricine. A invata optimismul consta in adoptarea unui stil de explicare benefic.
http://optimism.ro/atentia/stilul-de-explicare/
Iar in ceea ce priveste "The Secret"... as vrea sa vad si eu de cati milionari romani ati auzit... care sa crediteze "The Secret" si tehnicile de acolo pentru succesul lor... :)
Cautati pomul dupa fructe...
Sicer cred in asa ceva, pentru ca am avut diferie experiente cu aceasta gandire pozitiva...de fiecare data cand imi doream ceva sa am sau sa se intample, singurul lucru pe care il faceam era sa ma gandesc ca si cum deja detineam lucrul dorit sau se intampla in acel moment ceea ce imi vroiam sa se intample...si culmea, peste 2-3 zile chiar se intampla asa cum vroiam...
Poate o sa vi se para absurd ceea ce am scris... da va jur ca mie asa mi s-a intamplat de cateva ori [asta pana am renuntat la gandirea pozitiva, din motive personale]
Daca nu ai nimic pe constiinta, daca ai suflet bun si curat nu poti gandi altfel dacat pozitiv...bineinteles ca mai vin si greutati, dar le depasesti mai usor asa...
anonim_4396 întreabă: