Sper ca SRI le monitorizeaza atent; acesti oameni cu RH negativ ii dusmanesc si invidiaza pe cei cu RH pozitiv, si cine stie ce ar face daca ar fi lasati de capul lor. Vraji in orice caz, propaganda in favoarea RH negativ, si chiar crime. Ma bucura faptul ca par a fi urmariti de ghinion, si au mortalitate foarte mare; altfel ar deveni majoritari. Dar de ce intrebi, le iei apararea?
De ce te bucura?
Dar ce, Bondarel, le iei apararea? Tu ce RH ai? Raspuns in mesaj.
Pai am scris; daca nu ar avea ghinion ar deveni majoritari, si i-ar persecuta ei pe cei cu RH pozitiv.
Minrest Eu am sange negativ si nu imi place deloc cum vorbesti despre specia cu Rh negativ. Acesti oameni sunt mult mai profunzi mai inteligenti si mai empatici decat ceilalti. De unde stii ca au mortalitate foarte mare? Am vazut ca stii multe lucruri despre acest subiect.
Hai sa procedam metodic, odata ce esti inteligent trebuie sa ne lamurim. Spuneai chiar tu ca va urmareste guvernul. Este? Asta presupune ca, guvern dupa guvern, este pus la curent cu importanta de a urmari aceste persoane, si nici unul nu zice nu, atat e de clar si iminent pericolul pe care acestea il reprezinta, unul nu scapa o vorba, nici cand e aruncat de la guvernare cu un picior in fund. Iti trebuie argumente solide ca sa demonstrezi ca acesti oameni ar trebui de fapt lasati in pace. Gandeste-te ca aceasta persecutie incalca toate legile tarii si principiile de drept. Totusi, este singurul subiect in privinta caruia toate partidele, in toate tarile, sunt de acord, din moment ce nici un partid nu a denuntat aceasta persecutie, si nici nu a recunoscut-o. Ce ai de spus?
Poate pentru ca sunt mai inteligente de-aia.
Stii cum e omul, cauta doar un pretext ca sa persecute alti oameni. Si cauta doar un pretext ca sa se considere superior altor oameni. Asa ca i-am gasit pe astia cu RH negativ, si ii persecutam fain-frumos, pana scapam de ei. De ce, le iei cumva apararea?
Eu am RH negativ si ma gandesc la ceva de nici macar Ady H nu s-a gandit la viata lui
Cine e Ady H si la ce te gandesti? Si ce grupa sanguina ai mai exact? Putem sa vorbim despre asta.
Ady H = Adolf Hitler Am Rh-
Esti sigur ca ai Rh- sau esti pe ceva legale ca prea amuzat te vad? Si daca esti negativ ce grupa de sange ai mai exact 0, A, B sau AB?
Am B- si sunt amuzat de intrebare. De ce naiba sa fim urmariti de guvern doar noi? Daca ai sti macar ca exista o arhiva cu toate mesajele text, apelurile inregistrate etc. ar mai conta RH-ul in treaba cu urmaritul? Pentru simplul fapt ca ai internet esti arhivat/urmarit 24/7.
Stiu ca oamenii cu Rh negativ sunt diferiti de ceilalti. Tu te consideri asa?
Nu.
Dar stiati ca mai putin de 9% din populatia Pamantului are Rh negativ? Si ca sunt persoane foarte inteligente? Voi ce Rh aveti pozitiv sau negativ? Eu negativ.
Zodia mea e si mai inteligenta decat Rh-ul vostru.
Nu, simplul fapt ca ai Rh negativ nu este o infractiune. Si sunt persoane care nici nu si-au facut testul pentru a-si determina
Rh-ul.