| Mogiojojo a întrebat:

Ce știți despre starea de transă? Ce experiențe aveți?
Cea mai intensa experienta a mea a fost când mi-am păstrat concentrarea în centrul creierului și la un moment dat nu mai eram în camera mea efectiv eram într-un vid și am început sa merg cu viteza printr-un tunel nevăzut, foarte adânc. La un moment dat m-am speriat ca o sa ma duc prea adânc în tunel și nu o sa ma mai pot întoarce și am deschis ochii. Per total o experiență cel puțin interesantă.
Ce trucuri știți voi ca să intrați mai ușor în transă?

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există nici un truc. Te-ai jucat cu focul, de aceea te-ai speriat. Așa poți ajunge la psihiatrie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

E deja de psihiatrie! Crede ca trăim într-o simulare, suferă clar de psihoza fata dar nu realizează, ei oricum neaga totul, ei cred ca realitatea lor e reala nu a unui om sănătos, de fapt a lor e distorsionata, cu paranoia la pachet, delir și alte chestii, trăiesc efectiv într-o iluzie, asa și ea dar ori o aflat ca suferă de asa ceva ori nu știe cu ce se confrunta. Toate întrebările ei aproape sunt tipic persoanelor cu schizofrenie.
E o fata deșteaptă, simpatica, dar e psihotica!
Dacă și-ar lua tratamentul ar functiona ca un om normal.
Ea crede ca e anxietate dar nu este, este anxietate în cadrul psihozei, dar repet, vad un copil cu un IQ destul de decent în pofida psihozei.
Și cele mai mari genii ce au întrat în istorie sufereau de schizofrenie.
Ea crede ca trăim în Matrix, într-o simulare, e chiar convinsa de acest lucru, și ca unii se afla în aceasta simulare, alții nu se afla.

| Mogiojojo explică (pentru sadrian46):

De ce numesti tu asta 'a te juca cu focul'? Ce se putea întâmpla?

| Mogiojojo explică (pentru anonim_4396):

Pana și Elon Musk crede ca trăim într-o simulare.

Și ca ce drept îmi pui tu diagnosticul? N-ai studii și chiar de ai avea nu am cerut părerea cu privire la persoana mea deci nu mai bate câmpii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mogiojojo):

I-am răspuns lui Adrian nu tie, ca spunea ca ajungi la psihiatrie dacă continui asa, eu i-am spus ca ești deja bolnavioara. Elon musk, deci da, îmi confirmi ca suferi de psihoza. Întrebările, felul de a gândi, faptul ca ai stat 3 luni în casa fără sa ieși, pe baza asta mi-am format o părere, și oricum ești sub anonim, nimeni nu știe cine ești. Tu crezi ca trăim în Matrix, îmi pare rău dar nu e anxietate, e psihoza, am studiat mulți ani bolile psihice, nu bat câmpii, când pui întrebări public îți asumi sa ști, nu te-o pus nimeni sa pui astfel de întrebări, un om normal nu pune astfel de întrebări.
Ai nevoie de psihiatru, de psiholog, mergi în direcția total greșită.
Posibil și ala sa fie psihotic, interesează-te ca, chiar și geniile ce au întrat în istorie suferea de schizofrenie.
Tu nu ai prieteni, nici viata sociala, tu socializezi doar virtual, negi acest lucru? happy
Îmi pare rău dacă te-am supărat, dar asta e pararea mea, dacă ești smart nu pui la suflet și de ar fi adevărat.
Eu doar ți-am spus ca ar fi bine sa mergi la un psihiatru ca ai probleme serioase, e spre binele tău, nu ți-am spus-o în nume de rău.
Pai, pui numai întrebări tipic persoanelor cu psihoza.
Oricum îmi cer scuze dacă te-am supărat, dar nu e în regula sa tot pui întrebări de astea, schimbați modul de a gândi, nu te mai uita la filme SF ca îți fac mult rău, toate cele bune.
Și sa ști ca nu ești urata, asa te vezi tu, sunt sigur ca ești drăguță dar nu ai deloc încredere în tine.

Nu stiu ce studii ai ca scrii cam rău... macar eu nu zic de mine ca am studii.

Tu nu ai prieteni, nici viata sociala, tu socializezi doar virtual, negi acest lucru?
E plin netul de ciudați, mai ales aici pe TPU. Poate ești chiar unul dintre ei (ciudat sau psihopat).

Ciudat ca ai contul doar de 13 zile. nu cumva esti idiotul ala care ma hartuieste de 2 ani...cred ca tu ești.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mogiojojo):

"Nu cumva ești idiotul ala care ma hartuieste de 2 ani"

Încă odată îmi confirmi ca ești PARANOIA!
Te doare adevărul, locul tău e la psihiatrie nu pe TPU.
Mi-ai confirmat de nenumărate ori ca suferi de schizofrenie!, în locul tău mai bine nu mai spuneam nimic.
Am spus ca am studiat psihologia, nu neapărat la faculta.
Trăiești într-o realitate distorsionata, ai impresia ca trăiești în Matrix și tu te legi de cum scriu eu când tu ești psihotica?
Faptul ca ma confunzi cu ala spune multe despre sănătatea ta mintală, ai tot felul de suspiciuni, paranoia, etc., scriu destul de ok, stai chill. Te înțeleg, ai nevoie de o pereche noi de ochelari, sau stai ca tu trăiești într-o simularebig grin
Mai ciudați decât tine crede-mă ca nu e nimeni de pe TPU, unii sunt trolli, se prostesc, dar tu ești cât se poate de "naturala", e evident acest lucru ca ești aeriana și nu realizezi cât ești de penala. Îți spune omul frumos ca ai probleme și tu mai și comentezi având în vedere ce întrebări de om nesănătos pui.
Am și spus ca cei ca, tine neaga totul, și trăiesc în propria lor lume departe de realitate.
Stai cuminte, pe lângă ce ești paranoia, ești și analfabeta funcțional, nici măcar nu cunoști termenul și folosești și tu cuvinte sa pari ceea ce nu ești. Dacă eram psihopat crede-mă ca te terorizam de nu mai intrai pe TPU. Vezi? Ești paranoia!
Mai ieși afara din peșteră înainte sa delirezi pe aici. Sincer îmi stârnești foarte multa mila, nici nu ai idee!
Numai întrebări tipice psihoze-lor pui, tu nu realizezi acest lucru?
De ce ai evitat întrebarea când te am întrebat de viata sociala, prieteni? Negi acest lucru?
Negi ca ai stat 3 luni în casa și nu ai ieșit deloc afara?
Eu îți dau pace, ca vad ca nu ești în deplinătatea facultății mintale, te mai apuca paranoia, și poate din nou nu vei mai ieși câteva luni din casa.
Eu ți-am spus de bine, nu de rău, sa vizitezi un psihiatru fiindcă nu ești ancorata în realitate, o sa vezi mai târziu ce rău îți va fi.
Îți doresc multă sănătate, și trezește-te la realitate ca e păcat de tine, ești tânără.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

De când cu "virusul" majoritatea populației globului este în transă. Problema este când ne vom trezii cu adevărat la realitate, căci nici înainte nu eram pe drumul cel bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu intram in stari de transa destul de frecvent. Inca de cand eram mică.
Am o amintire destul de jenanta de la 8 ani.
Eram la scoala si imi imaginam conversatia dintre doua persoanje imaginare si fara sa imi dau seama am inceput sa intri in,, pielea unui persoanj" si sa vorbesc cu voce tare cu un alt personaj.
Cumva, am intrepatruns lumea imaginara cu cea reala, fara sa imi dau seama.
Si am inceput sa rad, dar si sa ma enervez in acelasi timp si sa vorbesc singura:
,, Nu e adevarat, opreste-te, Raiden!" (Raiden fiind un personaj imaginar pe care il aveam la 8 ani).
Colega mea de banca a vazut ce faceam. S-a uitat parca dezgustata la mine si m-a intrebat:
,, Tu vorbesti singura?"
Atunci m-am trezit din transa, ca sa zic asa. Mi-am dat seama ca eram in lumea reala, la scoala, si nu acolo unde credeam ca sunt.
Mi-am dat seama ca nu sunt personajul imaginar care credeam ca sunt, ca nu vorbeam cu nimeni in real.
Am intrat in pamant de rusine.

Mai tarziu am inceput sa imi controlez mai bine transele, ca sa zic asa. Adica nu mai vorbeam de una singură, ci doar silentios ma uitam in gol, fara nicio expresie faciala, si ma adanceam in ganduri abstracte pe care mintea mea le concepea in momente de concentrare intensa.
La 12 ani am avut o astfel de transă.
Ai fi zis ca sunt hipnotizată.

Atunci un coleg de clasa vine si flutura din mână in fața mea, un fel de,, hei, esti acolo?". Si era fix in fața ochilor mei, dar eu nu observam niciun sunet sau miscare, ci doar concepeam idei abstracte despre univers, cum se simte infinitul, despre adevar real si asa mai departe.
Si a fluturat el mana mult si bine ca eu tot nu ma,, trazeam" rolling on the floor

La un mement dat bate din palme fix la vreo 3 cm de ochii mei.
Atunci am tresarit si l-am vazut si pe el si tot ce era in jur. Sunete, imagini, oameni.
Adica mediul real, total desprins de universul meu.
Mi-a zis ca a fluturat mana aia vreo 40 de secunde si la un moment dat incepusera sa se uite si alti colegi si se intrebau daca am adormit cu ochii deschisi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se întâmplă ceva similar seara când încerc să adorm. Adorm, începe visarea, dar nu adorm de tot și pot să deschid ochii, să mă trezesc. Dacă nu fac asta, începe somnul profund și adio "transă". E cea mai asemănătoare experiență a mea cu ce ai descris tu.

Zici că pur și simplu dacă te concentrezi foarte tare intrii într-o lume a ta? Cum se manifestă? Ca un vis lucid? Înafară de experiența vizuală sau auditivă, mai ai și de alt tip? Adică ai simțit vreodată frigul sau ți s-a activat și o simulare a simțului tactil? Ești sigură că nu te relaxezi în acel moment atât de tare încât începi să adormi sau ceva? Eu, după câteva minute de meditație, adorm instant.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Ciudată

| IubescRomânia a răspuns:

E demonică.