| xxxxxxxxxxxxxx a întrebat:

Ce te face fericit ?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Faptul ca mi s-a dat ocazia sa ma bucur de viata, sa experimentez binele si raul, tristetea si fericirea.

37 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Fericita si implinita as fi cand nu ar mai exista rautatea pe acest Pamant.Simt ca ne mancam de vii.
De unde atata rautate nu inteleg! De unde vine si cine o sustine?

| lavinia1994 a răspuns:

Iubitul happy

| mihaibrasov a răspuns:

Zborul. Momentul in care devii un punct de lumina intr-un plan al constiintei tale si poti face orice, mai ales sa zbori. E probabil cea mai faina senzatie pe care o pot trai, din pacate, momentan, nu prea des.

| DanDannn a răspuns:

Prezentul(abstract), viata,binele, iubirea, convorbirile cu persoane aproapiate

| Beatrice_5910 a răspuns:

Fericita sufleteste : cand vad persoana ca ajuta animalele si le ofera dragoste,la fel si cu batranii
Fericita material vorbind : nachos sadsadsad,mc, kfc, ciocolata ( sunt usor de multumit... sper ca intr-o zi sa nu dvein obeza ) aaaa si cosmetice big grin

| raluca0306 a răspuns:

Cand persoana iubita imi zice,, te iubesc'' tongue
love struck si atunci cand prietenii si familia sunt alaturi de tine, te sprijinahappy
si cand toata lumea e fericita happy

| Oxanna a răspuns:

Pai...sunt fericita pentru ca cineva acolo.sus a considerat ca merit sa expermintez viata asta asa cum e ea cu bune cu rele. mi-a fost dat sa cunosc frumosul binele, dar si durerea si tristetea. sunt pur sh simplu fericita cu am cunoscut lumea astalove struck asa cum e eahappy

Întrebări similare