| 220V a întrebat:

Ce te face sa te simti fericit, si nu ma refer la fericirea obisnuita, ci la acea fericirea care parca izbucneste din interiorul tau si ai starea de euforie, acea fericire adevarata, ca daca numai te gandesti ca o s-o pierzi, te intristezi si parca iti vine sa plangi?

Răspuns Câştigător
| Ianna33 a răspuns:

Ma simt as atunci cand imi dau seama ca sunt mai mult decat mi-am imaginat vreodata, ca pot mai mult, cand iubesc tot ce ma inconjoara, cand pot sa ajut fara sa cer nimic in schimb.

| 220V explică (pentru Ianna33):

Frumos raspuns

| 220V explică (pentru Ianna33):

Mersi pentru raspuns

69 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Contactul cu natura salbateca pe orice vreme.Ma duce la orgasm natura dezlantuita. Vorba vine.

| FucktheSystem a răspuns:

Sunt genul de persoană care ori simte fericirea intensă ori tristețea intensă, deci fericirea de care vorbești tu o simt cam din orice lucru bun. O simt când sunt cu prietenii, când face ceva ce-mi place, când reușesc ceva ce mi-am propus... când mănânc Skittles și tot așa.
Adică acum că am Skittles și e soara afară sunt extrem de fericită.

| 220V explică (pentru FucktheSystem):

Cu cat de putin te poti face fericitalaughing

| FucktheSystem a răspuns (pentru 220V):

Dar nu îți imaginezi cu cât de puțin pot să devin supărată.

| 220V explică (pentru FucktheSystem):

Asta ii de rau inseamna

| CoquineNoire a răspuns:

Ce ma face fericita: o noapte misto in club.
ce ma face sa plang: daca baga dj-ul "ai se te pego" aia, dupa ce a intrerupt o melodie pe care o ador.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Eu imi tai venele de la Adele, aia cu barbatul de s-a-nsurat si-a lasat-o pe ea big grin

| 220V explică (pentru CoquineNoire):

In club? bleah

| CoquineNoire a răspuns (pentru 220V):

Era mai mult un prilej sa ma iau de melodia aia.
si ca sa raspund serios...
eu sunt genu care se bucura din lucrurile marunte, o intalnire cu oamenii a caror companie ma face fericita, imi schimba starea de spirit, pe scurt, rasul este secretul fericirii (o comedie buna etc.), ah si mai e si ciocolata.
si multe altele, conteaza sa faci ce-ti place, lucruri care iti hranesc sufletul, psihicul, trupul.

| CoquineNoire a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai, tipa are voce, dar la un moment dat, ti se taie cand o auzi cum urla in halul ala, si mai ales cand o auzi peste tot.

Bun asa, si eu sunt genul de persoana care se bucura la lucrurile marunte, ele fac diferenta, o comedie buna de asemenea, dar ce legatura are ciocolata?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Are. e bunesa rau la cantat. macar aia set fire to the rain sau cum s-o mai fi chemand e foarte faina. numai melodia aia a ei de-mi vine sa ma arunc de la balcon e tristaaaaaaaa. nu prea ma-mpac eu cu de-astea triste.mie sa-mi dai ai se eu te pego...hahaha! ceva rock merge minunat happy

| CoquineNoire a răspuns (pentru 220V):

Da un google si vezi singur ce beneficii aduce ciocolata, insa trebuie consumata cu masura.

Stiu cate beneficii aduce ciocolata, inclusiv acea placere de care zici tu, dar totusi, nu iti ofera acea fericire

| Paulla a răspuns:

Adrenalina.

| 220V explică (pentru Paulla):

Adrenalina ai si atunci cand te sperii de faci pe tine

| Paulla a răspuns:

@220V nu apar răspunsurile la alte comentarii, motiv pentru care-ţi scriu aşa.
Puţine lucruri îmi plac mai mult ca o spieretură bună.

| 220V explică (pentru Paulla):

Si care ar fi acele lucruri?

| Paulla a răspuns (pentru 220V):

Astea diferă-n funcţie de circumstanţe. Da' ar putea fi, de exemplu, atingerea unui scop ceva mai greu de atins.

| Chris a răspuns:

Cred că la mine tipul acesta de fericire se manifestă după ce termin de citit o carte şi imaginez alte 3000 de pagini. Ştii cum e, o carte bună nu se sfârşeşte odată cu terminarea lecturării ei...

| 220V explică (pentru Chris):

Cred ca stiu la ce te referi

| shadovv a răspuns:

Nevoia persoanei de a simtii droagostea platonica.

| Holocaust a răspuns:

Nu există fericire, la sensul propriu.Doar o iau hormonii razna.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru Holocaust):

Finally, someone who knows.

| 220V explică (pentru Holocaust):

Pai da, dar acei hormoni iti provoaca acea stare care se numeste fericire, activeza-ti tu hormonii atunci cand ti se intampla o tragedie, nu poti, doar un lucru pe care creierul il considera placut, atunci se activeaza acei hormoni

| Holocaust a răspuns (pentru 220V):

Fiecare are definiţia proprie pentru fericire.Nu ne putem activa hormonii la comandă. Organismul uman e foarte complex, şi ADN-ul şi-a făcut treaba dinainte.Hormonii vor fi secretaţi de glande atunci când va fi cea mai mare nevoie de ei.în cazul unei tragedii, habar n-ai câte se pot întâmpla.Nu îi activezi la comandă.Ei au propriul sistem.De exemplu hormonii secretaţi de glanda medulosuprarenală,adrenalina,în condiţii de steres fac minuni,şi nu numai.
Pentru mine, fericirea=libertate, iar cum libertatea nu există... Voilà!

| 220V explică (pentru Holocaust):

Si pentru mine tot libertate

| Alyra a răspuns:

Chiar stau și mă gândesc...
Cred că sentimentul de iubire față de cineva e singurul lucru care m-a putut înveseli vreodată.hee hee

| 220V explică (pentru Alyra):

Si ai pe acel cineva?

| Alyra a răspuns (pentru 220V):

Eu mă refeream la ceea ce simți când iubești pe cineva. Îndrăgostită de cineva...da, am fost...
Oricum nu-s sigură c-ai înțeles ce-am vrut să zic laughing

| Nuvăsufăr a răspuns:

Sex cu iubita.

Cât mă bucur că-s tehnologia de ultimă oră a evoluţiei şi a naturii.
Dacă mă-nţelegi.

| 220V explică (pentru Nuvăsufăr):

Te inteleg, cu siguranta

| morningstar a răspuns:

Exista o astfel de stare? Sa imi dai si mie reteta cand ai sa o gasesti.

| 220V explică (pentru morningstar):

Stiu ca e greu, dar trebuie sa fie acolo undeva

| 220V explică:

Intr-adevar, asta iti da o senzatie foarte placuta

| 220V explică:

Mars in gatu matii cocalare, tigan ordinar ce esti

| cosmasavoare a răspuns:

Fercicrea acea o ai cand esti implinit din toate punctele de vedere, poti sa te bucuri cand primesti un mic cadou daca ti se intampla rar sau cand cineva face un lucru pentru tine la care tu nu sperai nixciodata ca ace cienva sa il faca si pot continuuua la nesfarsit ...momentele de bucurie maxima se poate manifesta din multe cauze si in multe moduri! Tot ce trebuie sa faci e sa inveti sa aprecizi orice exista pe lumea aceasta!

| Tania a răspuns:

Fericirea aia o aveam cand iubeam si credeam ca sunt iubita.
Eram toata numai un zamet! Dar pana la urma am cazut din euforia asta a mea laughing si sti cum este...cand esti mai sus si cazi te lovesti mai rau.
Mai sunt fericita daca beau cate ceva, dar nu am mai repetat de mult timp experienta ca prea multa euforie strica laughing)

| 220V explică (pentru Tania):

Da, dar momente ca alea gasesti greu, momentele alea euforice

| titisan70 a răspuns:

O fiola de cotnari.

| 220V explică (pentru titisan70):

Pai si tu, doar una singura?

| titisan70 a răspuns (pentru 220V):

De la 2 deja incepe extazul

| 220V explică (pentru titisan70):

Bun asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spiritul meu neintinat big grin

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Si salbatic in acelasi timp, dar nu cred ca asta iti provoaca acea stare de care ma refer, poate ca esti fericit, dar sigur nu lipseste nimic din acest peisaj?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 220V):

nu lipseste bre ca nu stau fara luminita dragostei (daca asta vrei sa stii). eu in fiecare zi sunt in extaz de bucurie. habar n-am de ce ca droguri nu iau, de fumat m-am lasat...imi place ceva pur si simplu, ce atatea explicatii?!

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Am inteles brelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.da.alooo? sunt eu. fericirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am avut pare de acest fel de fericire niciodata din cat imi amintesc...

| Loola19999 a răspuns:

Fericirea mea adevarata este atunci cand vad baiatul ce-l iubesc.

| 220V explică (pentru Loola19999):

Sunteti impreuna?

| tweety08 a răspuns:

Eu gasesc aceasta fericire in dragostelove struck

| 220V explică (pentru tweety08):

E bine ca ti-ai gasit-o acolo, putini isi gasesc dragostea adevarata

| tweety08 a răspuns (pentru 220V):

Ei bine nu sunt cu el dar cand il vad. sti? vin emotiile de fericire de timidete. de de toatebig grin, oricum acea fericire pe care ai descris-o in intrebare dupa parerea mea e numai in dragoste-iubire

Da, in dragoste si iubire, dar sunt multe feluri de a iubi pe cineva, deci inseamna ca la tine nu e o fericire completa, nu iti fie rusine, du-te la el si spune-i ce simti

Intr-adevar sunt mullte feluri de a iubi. de ex eu i-am recunoscut sentimentele mele si desi nu este reciproc( tine la mine ca la o sora) eu inca il iubesc si ii doresc tot binele din lume, sper ca intr-o zi sa fie si el fericit deoarece a trecut si el prin multe si nu ii e usor sa intre din nou intr-o relatie:d

Asa ti-a zis, ca tine ca la o sora?

Da ceva in genu, stiu ca ma place si ca tine la mine, dar cu toate astea nimica nu poate fi intre noi din partea lui!

Pai tu incerca sa-i spui ce simti, cu exactitate, si atunci o sa afli adevarul, ceea ce simte pentru tine

Mda e o poveste lunga, mersi! cate-odata mai mult te asculta un straini de cat prietenii sau cei mai aproape de tine!

Daca vrei putem vorbi pe privat sau pe mess

Ok

Pai atunci trimite-mi id-ul tau pe privat

| CHryStine a răspuns:

Eu gasesc acea fericire in muzica, in lectura, in prieteni, in acea persoana speciala...

| 220V explică (pentru CHryStine):

Deci inseamna ca ai acea persoana speciala

| CHryStine a răspuns:

Dap.exista si persoana aceea care ma face sa zbor si dupa sa ma prabusesc si iar sa zbor...pe tine ce te face fericit?

| 220V explică (pentru CHryStine):

Pe mine sincer nu stiu ce ma face fericit cu adevarat, cateodata muzica, dar nu e acea fericire la care ma refer