Ma simt as atunci cand imi dau seama ca sunt mai mult decat mi-am imaginat vreodata, ca pot mai mult, cand iubesc tot ce ma inconjoara, cand pot sa ajut fara sa cer nimic in schimb.
Contactul cu natura salbateca pe orice vreme.Ma duce la orgasm natura dezlantuita. Vorba vine.
Sunt genul de persoană care ori simte fericirea intensă ori tristețea intensă, deci fericirea de care vorbești tu o simt cam din orice lucru bun. O simt când sunt cu prietenii, când face ceva ce-mi place, când reușesc ceva ce mi-am propus... când mănânc Skittles și tot așa.
Adică acum că am Skittles și e soara afară sunt extrem de fericită.
Cu cat de putin te poti face fericita
Dar nu îți imaginezi cu cât de puțin pot să devin supărată.
Asta ii de rau inseamna
Ce ma face fericita: o noapte misto in club.
ce ma face sa plang: daca baga dj-ul "ai se te pego" aia, dupa ce a intrerupt o melodie pe care o ador.
Eu imi tai venele de la Adele, aia cu barbatul de s-a-nsurat si-a lasat-o pe ea
In club? bleah
Era mai mult un prilej sa ma iau de melodia aia.
si ca sa raspund serios...
eu sunt genu care se bucura din lucrurile marunte, o intalnire cu oamenii a caror companie ma face fericita, imi schimba starea de spirit, pe scurt, rasul este secretul fericirii (o comedie buna etc.), ah si mai e si ciocolata.
si multe altele, conteaza sa faci ce-ti place, lucruri care iti hranesc sufletul, psihicul, trupul.
Mai, tipa are voce, dar la un moment dat, ti se taie cand o auzi cum urla in halul ala, si mai ales cand o auzi peste tot.
Bun asa, si eu sunt genul de persoana care se bucura la lucrurile marunte, ele fac diferenta, o comedie buna de asemenea, dar ce legatura are ciocolata?
Are. e bunesa rau la cantat. macar aia set fire to the rain sau cum s-o mai fi chemand e foarte faina. numai melodia aia a ei de-mi vine sa ma arunc de la balcon e tristaaaaaaaa. nu prea ma-mpac eu cu de-astea triste.mie sa-mi dai ai se eu te pego...hahaha! ceva rock merge minunat
Da un google si vezi singur ce beneficii aduce ciocolata, insa trebuie consumata cu masura.
Stiu cate beneficii aduce ciocolata, inclusiv acea placere de care zici tu, dar totusi, nu iti ofera acea fericire
@220V nu apar răspunsurile la alte comentarii, motiv pentru care-ţi scriu aşa.
Puţine lucruri îmi plac mai mult ca o spieretură bună.
Cred că la mine tipul acesta de fericire se manifestă după ce termin de citit o carte şi imaginez alte 3000 de pagini. Ştii cum e, o carte bună nu se sfârşeşte odată cu terminarea lecturării ei...
Fiecare are definiţia proprie pentru fericire.Nu ne putem activa hormonii la comandă. Organismul uman e foarte complex, şi ADN-ul şi-a făcut treaba dinainte.Hormonii vor fi secretaţi de glande atunci când va fi cea mai mare nevoie de ei.în cazul unei tragedii, habar n-ai câte se pot întâmpla.Nu îi activezi la comandă.Ei au propriul sistem.De exemplu hormonii secretaţi de glanda medulosuprarenală,adrenalina,în condiţii de steres fac minuni,şi nu numai.
Pentru mine, fericirea=libertate, iar cum libertatea nu există... Voilà!
Chiar stau și mă gândesc...
Cred că sentimentul de iubire față de cineva e singurul lucru care m-a putut înveseli vreodată.
Sex cu iubita.
Cât mă bucur că-s tehnologia de ultimă oră a evoluţiei şi a naturii.
Dacă mă-nţelegi.
Stiu ca e greu, dar trebuie sa fie acolo undeva
Fercicrea acea o ai cand esti implinit din toate punctele de vedere, poti sa te bucuri cand primesti un mic cadou daca ti se intampla rar sau cand cineva face un lucru pentru tine la care tu nu sperai nixciodata ca ace cienva sa il faca si pot continuuua la nesfarsit ...momentele de bucurie maxima se poate manifesta din multe cauze si in multe moduri! Tot ce trebuie sa faci e sa inveti sa aprecizi orice exista pe lumea aceasta!
Fericirea aia o aveam cand iubeam si credeam ca sunt iubita.
Eram toata numai un zamet! Dar pana la urma am cazut din euforia asta a mea si sti cum este...cand esti mai sus si cazi te lovesti mai rau.
Mai sunt fericita daca beau cate ceva, dar nu am mai repetat de mult timp experienta ca prea multa euforie strica )
Si salbatic in acelasi timp, dar nu cred ca asta iti provoaca acea stare de care ma refer, poate ca esti fericit, dar sigur nu lipseste nimic din acest peisaj?
nu lipseste bre ca nu stau fara luminita dragostei (daca asta vrei sa stii). eu in fiecare zi sunt in extaz de bucurie. habar n-am de ce ca droguri nu iau, de fumat m-am lasat...imi place ceva pur si simplu, ce atatea explicatii?!
Am inteles bre
Intr-adevar sunt mullte feluri de a iubi. de ex eu i-am recunoscut sentimentele mele si desi nu este reciproc( tine la mine ca la o sora) eu inca il iubesc si ii doresc tot binele din lume, sper ca intr-o zi sa fie si el fericit deoarece a trecut si el prin multe si nu ii e usor sa intre din nou intr-o relatie:d
Eu gasesc acea fericire in muzica, in lectura, in prieteni, in acea persoana speciala...
Dap.exista si persoana aceea care ma face sa zbor si dupa sa ma prabusesc si iar sa zbor...pe tine ce te face fericit?