Ma simt extraordinar de bine, fericita si implinita atunci cand pot sa fac bine celor din jurul meu.Stateam de vorba cu directoarea de la Azilul de batrani, loc pe care il vizitez o data pe luna impreuna cu un grup de prietene si imi povestea cat de mult inseamna aceasta vizita pentru ei.Trebuie sa isi faca timp sa ii asculte pe fiecare in parte dupa plecarea noastra din acel loc.Nu pachetelul pe care il ducem noi conteaza, ci faptul ca cineva isi aduce aminte si de ei, ca ne pasa.Cuvintele noastre pe care Dumnezeu ni le pune pe buze sunt ca un balsam pe ranile lor.Ma simt implinita cand pot sa implinesc Cuvantul lui Dumnezeu adica sa iubesc pe cei din jurul meu.
Principiul ca voi ajunge un sofer de meserie pe autotren si viata asta in singuratate imi e ca si cum as avea o nevasta virtuala langa mine.
Eu ma fac sa ma simt implinit pe Mine;
oricum, oricine, orice nu ar putea sa ma faca implinit daca Eu nu creez (concep) aceasta "implinire";
sunt implinit
Am vrut sa scriu altceva, da' m-a mancat sa citesc intai raspunsurile, deci m-am sucit.
Ma simt implinita cand vad atat de multi oameni care isi ajuta semenii, eu neavand acest hobby. Asta impiedica aparitia proceselor de constiinta care m-ar putea chinui toata viata.
Eu ma simt implinit doar atunci cand ajut pe cineva. Simtind ca ajutorul meu influenteaza pozitiv lumea, sau ajuta intr-un fel comunitatii, ma face sa ma simt implinit. Nu trebuie sa faci un ditamai gest, de genul sa iti dai toti banii pe geam ( )) ) sau alte chestii de genul. un mic gest este destul. (:
Psihoyounger întreabă: