Fiti mai exact la aceasta intrebare pentru ca poate sa fie, o manipulare a incarcaturilor sau o manipulare politica etc.
Intr-o cearta la o familie de roomi a venit si politia chemata de vecini.Capul familiei incepu sa-i expuna agentului ce si cum, la care femeia necunoscind termenul "a manipula"ii spune;-Aoleuuu dom'sef, nu-l asculta ca te manipuleste.Raspuns la intrebarea ta as pune ca manipularea se face pe cale psihologica si nu exista o anumita tehnologie...
Daca ne referim la o manipulare politica cred ca ar fi, argumentul politic, inventarea de martor externi pentru a oglindi o realitate virtuala si procesul demanipulare al alegerii trucate.
Publicitatea este o forma de manipulare...
Incepe fiecare zi cu un zambet!
Intrebarea trebuia sa sune asa: ce tehnologii de manipulare psihica cunoasteti, dar era prea tarziu sa corectez, un exemplu :
Conform lui Dan Alexe, un ultim caz de manipulare in masa a fost vizita lui George Bush la Bucuresti, cand „curcubeul aparut din senin a fost pregatit inca din SUA de Pentagon", sustine cel care a publicat la Editura Obiectiv cartea „Conspiratia psihotronica". Si asta pentru ca „o astfel de coincidenta" era de bun augur pentru romanii care cred in simboluri ceresti.
http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=2188
Tehnologii pentru manipulare? greu de dezbatut acest subiect, si asta deoarece nu avem acces la toate cuceririle stiintifice.insa manipularea se poate face pe mai multe cai:mass media(si aici includem televiziunea, ziarele, radioul), biserica, scoala, sindicatele, internetul este din nou o sursa de manipulare a maselor.insa referitor la tehnologii...ne depaseste subiectul.
Poate vrei sa spui "tecnici de manipulare" nu "tehnologii de manipulare" nu e pre clara intrebarea ta nu stiu la ce te referi nu am inteles intrebarea fii mai explicita
Depinde daca vrei sa manipulezi omul studiaza psihologia si imbraca te in rosu, atrage atentia oameniilor intr un mod ciudat, s a demonstrat stiintific si au aratat si la discovery channel cum a incercat un barbat sa se bage in fata cand trebuia sa stea la rand la o posta si era imbacat normal ca nu l a lasat lumea, tot el a venit a doua zi tot in rosu si s a bagat in rand, nimeni nu a bagat in seama si l a lasat.
TylerD66 întreabă: