| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Ce temperaturi are un fulger?

Răspuns Câştigător
| ely_1871 a răspuns:

Fulgerul se poate deplasa la stanga si la dreapta si poate atinge temperaturi de pana la 27.700 grade C... cei care nu cred ii rog sa citeasca cartea AGENDA EUROPA insa este livrata gratis la elevii din clasele a 9 SAMwinkingwinking

8 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Poi draga mea daca Doamne Fereste! te`ar trasni un fulger, nu cred ca temperatura mai conteazawinking asta se masoara in wolti cred big grin si parca totusi asa estimat sa masoare vreo...100 de grade?

| andreutz a răspuns:

Fulgerul in sine nu are temperatura...doar aerul din jurul sau se supraincalzeste, atingand temperaturi de 30000 de grade! intensitatea fulgerului este in medie 20000 de amperi, in functie de cat este de mare...

| kh1ss a răspuns:

Auzi? dar de ce copiezi intrebarile dintr-o carte de fizica sau de pe net si le pui pe TPU? vrei sa vezi cat ne duce capu... sau care e scopul?

| otypa a răspuns:

Nu stiu ce temperatura are dar am vazut la TV.cand l-a atins din plin pe un om fulgerul si pur si simplu l-a facut scrum...ma gandesc ca acel fulger avea peste1000de grade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

70000 grade celsius

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai corect raspuns citit pana acum aici a fost al lui ely. Pe Discovery, ei au spus ca are 28000 de grade C!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum spun cercetatori temperatura inui fulger este de 28000

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu