anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tip de personalitate aveti? Ma refer la cele 16 tipuri de personalitate stabilite de Carl Gustav Jung si anume : INTJ, INTP, INFJ,INFP, ISTJ, ISTP, ISFJ,ISFP, ENTJ, ENTP, ENFJ, ENFP, ESFJ,ESFP,ESTJ, ESTP.

Răspuns Câştigător
| TombRaiderfan a răspuns:

Eu sunt ENTJ. Am trecut prin mai multe faze cu testul in care prima data mi s-a zis ca sunt ENTJ, a doua ESFP, a treia ESFJ si tot mai multe ori prin care mi s-a tot zis ca sunt ESFJ, dar de fapt am aflat ca sunt ENTJ.
Tu ce tip de personalitate ai? Chiar sunt fericita sa mai gasesc pe altcineva interesat de acest test, e ca o mica comunitate aici pe TPU si e chiar misto. tongue

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Chiar ca esti INTJ : )

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TombRaiderfan):

Da si tu un link ceva cu profilul lui Mayar asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana acum avem un ENTJ, un ESFP, un ENFJ, un ISTJ, un INTJ, un ESFJ adica eu, un magar pierdut pe TPU si o cearta intre un INTJ si un ESFP.

| TombRaiderfan a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine ti-l trimit in privat fiindca mi se pare de prost gust sa il postez asa de fata cu toata lumea.

| TombRaiderfan a răspuns (pentru RoCkKiD):

Legat de asta sa stii ca ai foarte mare dreptate. Eu tot nu ma regasesc in testele astea. Mi s-a det rezultatul de multe ori ca ori sunt ESFJ sau chiar ENTJ, dar tot nu ma pot categorisi asa. Fiecare individ e unic si nu e bine sa ne punem eticheta cum ca am fi asa ceva. Pana la urma tot nu stiu ce tip de personalitate am si nu imi pasa. Am chestii mai importante de facut decat sa imi pierd timpul cu testele astea. Chiar ai foarte mare dreptate si oficial ai respectul meu.

anonim_4396

Da,sigur. mersi.

anonim_4396

Si mie mi-a iesit de cateva ori ca sunt ESFP sau ISFJ o data, asta pentru ca schimbam raspunsul la intrebari. Probabil asta ai facut si tu dar pari a fi mai degraba ENTJ dupa reactii.

Da, mai e si asta. Am tot trecut prin niste evenimente mai neplacute in special in aceasta perioada si cam de-asta par ca sunt ENTJ. Ideea e ca incerc sa ma temperez si de-asta par asa. Pe internet e mai diferit ca in viata normala. Stiu sigur ca de fapt sunt ExFx, dar ma comport ca un ENTJ doar pentru ca asa simt in perioada aceasta.

anonim_4396

Ok. userul ala de care ziceai ce tip de personalitate are? ala al carui profil ziceai ca mi-l dai in mesaj.

Stiu sigur ca e INFJ. Si nu s-a trimis profilul? Eu chiar credeam ca s-a trimis. O sa mai incerc sa ti-l trimit inca o data.

anonim_4396

Nu, e ok, nu mai trimite. nu mai e nevoie dar mersi pentru ca mi-ai zis.

Ahh, nu pot sa iti trimit mesaj. Zice ca "statusul de membru junior nu permitem trimiterea de mesaje acestui utilizator". Stai, incearca sa ii cauti numele la bara de cautare si daca apare numele Mayar intr-o conversatie, du-te la conversatie si intra pe profilul ei. Sper ca merge asa.

OK, bine atunci. Cu multa placere! laughing)

anonim_4396

Pentru putin.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce te face sa fii asa de sigura?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Experienta de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru uanna29):

Da-mi un Facebook in privat te rog.

| BlackRose03 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Si eu tot intj sunt

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru BlackRose03):

De cand am lasat ultimul raspuns aici si pana acum, am ajuns la concluzia ca n-are sens impartirea in cele 16 categorii de personalitate, caci personalitatea nu e ceva cu care te nasti si nu mai poti schimba.

Depinde mult de mediu. Daca faci parte dintr-un grup care incearca sa te ridiculizeze, e destul de clar ca te inchizi in tine, de unde si faptul ca ajungi introvertit. Sau daca, din contra, ceilalti te lauda, rezultand in a fi o persoana deschisa.

Probabil ai ajuns la raspunsul meu datorita intrebarii lui LovedByGrace. Am mai facut o data testul cand i-am vazut intrebarea si mi-a iesit ISTP. Sunt o gramada de intrebari la care as putea raspunde in ambele extreme, ca de exemplu:

- "De obicei nu începeţi o conversaţie." - depinde cu cine

- "De obicei faceţi planuri de călătorie bine planificate." - uneori fac, alteori nu

- "De obicei este dificil să vă raportaţi la sentimentele altora." - daca le-am simtit si eu, atunci nu mi-e deloc greu sa ma raportez la ele, altfel imi e.

- "Un joc video sau o carte interesantă este adesea mai bun(ă) decât un eveniment social." - depinde de evenimentul social. O seara cu persoane care-mi plac e mai buna decat o seara singur.

Exemplele continua, dar ce vreau sa subliniez e ca, in functie de ce raspund la asemenea intrebari ambigue, primesc o personalitate diferita.

| BlackRose03 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Eu am facut de 5 ori testul pe parcursul a 3 ani si am primit acelazi rezultat. Intr-adevar, rezultatul poate fi influentat si de anumiti factori precum mediul in care ai crescut. Totusi, o persoana introvertita va ramane la fel indiferent de prietenii care il/o inconjoara. Va prefera sa petreaca mai mult timp singur/a. O persoana care se orienteaza spre succes va lasa mereu emotiile deoparte, chiar daca a crescut intr-o familie iubitoare. Adevarata ta personalitate ramane aceeasi in ciuda acestor factori. Te pot influenta astfel incat sa ai impresia ca personalitatea ta e altfel decat cea reala, dar adevarul, tu ca persoana ramai la fel. Exista oameni care au fost in mod permanent inconjurati de oameni sociabili si iubire, dar sunt introvertiti iar asta se observa. De asemenea sunt altii care si-au luat bullying si au suferit abuzuri, dar sunt pozitivi si extravertiti. Si invers. Acesti factori te schimba intr-o masura mica doar. In urma abuzului poti deveni mai rezervat, intr-adevar, dar daca esti extravertit vei simti in continuare nevoia sa comunici. In cazul meu, nu mi-am luat bullying dar am fost mereu un outsider pentru ca nu m-a interesat sa comunic cu multe persoane. Mi-a fost de ajuns sa am 3-4 prieteni buni. Si INTJ sunt considerati a fi cei dati deoparte in grupuri sociale, ceea ce cazul meu. De ce m-ar face asta un INTJ? Poate e ceva in neregula cu mine de oamenii ma evita. Nu. Pur si simplu nu am simtit nevoie de a socializa mult, nu mi-a pasat. Atat. Testul nu te determina ca persoana ce-i drept si poate fi eronat pentru multi. Secretul este sa te gandesti la ce simti cu adevarat, sa te pui in diverse situatii in propria minte si sa te intrebi daca raspunsul ar ramane acelasi. in cazul meu s-a potrivit bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt ENTP )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt intj