| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce trebuie sa zic mai exact când rostesc o mantra? Recent as vrea cât mai multe informații despre meditațiile orientale din India dar pe site-urile pe care m-am uitat nu am reușit sa găsesc suficiente informații și nici canalele de YouTube nu au fost prea folositoare! As cam dori sa aflu care sunt de fapt tipurile de mantre in Yoga și ce trebuie sa fac la fiecare! Am înțeles ca in funcție mantrele spuse ajungi la un nivel din ce in ce mai mare! După cât timp ajungi sa îți poți stăpâni mantrele și sa reușești sa devii expert in meditații și in Yoga? Și dacă poate cineva sa îmi explice de fapt ce inseamna mantrele in Yoga și meditații și dacă se folosesc când ești începător in asta sau doar cei avansați in astfel de științe folosesc asa ceva? Mantrele in Yoga sunt diferite de cele din meditația din religiile chineze? Dacă da cum? Am înțeles ca India și China au concepte diferite fața de religiile chinezești! Cine imi poate explica mai pe larg?

20 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Florică tată - școala nu a fost pentru tine (dificultăți de învățare zici), de muncă ai fugit până acum (pur și simplu nu se lipește de tine), iar femeile nu te bagă în seamă (din cauza OZN-urilor, extratereștrilor și a altor avioane care îți trec prin minte). Văd că în sfârșit ai găsit ceva pentru tine (pentru păsărelele din capul tău) - religiile orientale. Bravo mergi rapid și ia-ți bilet de avion spre India. Dar mai întâi nu uita să-ți ștergi contul de pe TPU. Succes. laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru gabicoo):

Un control medical n-ar fi bun? Zic și eu, nu dau cu parul.

| gabicoo a răspuns (pentru Salontanul):

Da. Corect. Dar omul refuză să accepte faptul că are probleme la mansardă.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Habar nu ai de nimic! Nu mai vorbi dacă nu știi

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Salontanul):

Dar tu care îl susții pe Georgescu-Potingescu nu crezi ca ar trebui sa mergi la un psihiatru? Te întreb și eu asa!

Ce probleme am, ia zi tu? Am pus întrebări cât se poate de serioase

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Alea cu extratereștrii și dimensiunile paralele nu pot fi considerate ca fiind serioase.
+
Românul are o vorbă: Când îți spune unul că ești beat poți să-i zici că are ceva cu tine, când îți spune mai multă lume același lucru te duci și te culci. Ar fi cazul să accepți faptul că ai o problemă și să mergi la un medic.

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Tu îți expui problemele în public și te faci de râs.

Nu ai bun simț pe bune, de ce nu accepți și părerile altora

| LisaJulie a răspuns:

Religiile orientale sunt o jegmaneala! Tu te ajuta cu nimic meditațiile sau yoga! Sunt modalități de a lua bani

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Daca doi iti spun ca esti beat de ce nu te duci sa te culci?

Ce ma? Ești supărat ca nu îl mai lasă pe Puntigescu sa candideze! Ia-ti votca ca iti trece!

Salontanul

De ce? Exista si "bun simt pe rele"? Si tu de ce nu accepti si parerile altora?

Salontanul

Incearca sa te abtii cu jignirile! De unde stii tu, agramatule, ca eu beau votca? Si "ma" sa-i spui cu te-a facut, needucatule.

Salontanul

Bine ca l-au lasat pe Iohannis hot de case. Nu vezi ca voi judecati cu doua masuri?

Care păreri ma omule ca vorbeai rusa sau chineza dacă ieșea Putingescu! Chiar atât de ciuda îți e ca nu lasă să candideze un rusofil?

Ți se pare ca te jignesc? Pai nu se bea votca la tine la rusi dacă tot îl sustii pe Georgescu? O, stai tu ai orgoliu din acela și crezi ca toată lumea are ceva cu tine! Ai harta României la profil dar susti un putinist!

Salontanul

Vai si amar de scoala facuta de tine. Georgescu a vorbit de spiritul rusesc, nu de URSS. Spiritul rusesc cuprinde toate valorile date omenirii de poporul rus, dar voi, generatia teflon, nu pricepeti nimic. Ai citit ceva de Gogol, Dostoievski, Solohov, dizidentul Soljenitin, Lermontov, ai auzit de Mendeleev, Yul Brynner, Serghei Bondarciuk, etc. Ce sa spun? Tu nu stii cand se pune punct sau virgula, deci nu stii limba romana, dar sa te intreb de astea si de figuri de stil! Vai si amar!

Bun! Ești liber sa mergi in Rusia dacă îți place cultura rusa! Dar nu ma pune pe mine sa iubesc Rusia

Salontanul

Se pare ca tie nu-ti place de fel cultura! Si, apropo! Cine te-a obligat sa iubesti cultura rusa? Citesti si nu intelegi? Asta e o boala.