| petru a întrebat:

Ce, unde este aceasta viata a noastra?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Buna!, intai sa te descifrez :ce?, unde?-aceasta, viata!-a noastra?!, ahamz .in concluzia mea-multe intrebari fara raspuns.asa si cu zisa formulare a ta .deci ea se simte (prin noi), precum vantul- o putem simti dar nu o si vedem!, Traieste-ti clipa!, e ceva lasat, creatie a domnului- anume noi "viata"!, iar din pct. de vedere biologic putem sa o definim ca -viata fiind starea caracteristică a organismelor cu trăsături specifice ca de exemplu autoreglare şi reproducţie!, ok, sa auzim numai de bine, bye!

23 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stiti ce? Mie sa nu-mi pipaiti viata, ca se gadila! Eteee... ce oameni, dom'le!
@Demonika: cum ai reusit sa traduci intrebarea? Ca mie nu-mi iese de nicio culoare.

ardnaxur1961

@sharky: Ia uite, frate, de ce se deschid greu intrebarile si raspunsurile lui! Ca-mi faci tu concurenta...
Ca si eu il citesc la greu, atata doar ca nu pricep nimic din ce zice. Dar am vointa!

ardnaxur1961

Eu tot mai trag nadejde ca, dupa obicei, cineva va veni cu o completare kilometrica, sibilinica si total absconsa, citata evident, din intelepciunea spumoasa a vreunui obscur prieten imaginar.
Iar atunci, vom propune Ralucai sa faca o derogare de la Regulament si vom acorda, unanim, fundita, autorului minunatei completari.

ardnaxur1961

Vedeti, fratilor, ca am avut dreptate? Cine stie, cunoaste! Uite ca ne-a luminat. Era asa de clar si limpede! Cum naiba de nu ne-am dat seama?

| anad a răspuns:

Nu cred ca a gasit-o nimeni inca! George Nicolescu mai intreaba si acum la refren in:http://www.youtube.com/watch?v=uDGPwgTcK6c

| juniper a răspuns:

Ai venit la copacul care nu trebuie laughing

| petru explică:

Da, partea mea din aceasta viata cosmica o traesc in EL!
Da, aceasta viata numita cosmica, in fapt starea manifesta a SA, Absolutului, este Intruparea Manifesta din Vierea LUI!
azi n-am pofta sa caut sa citez deci spun eu
petru borodi/Cluj
P. S. Sa nu uit ( ar fi doar juma de raspuns) ESTE in EL!
si o spun cu deplina seriozitate desi-mi place si mie sa rad/glumesc si sa fac pe prostul de dragul intelepciuniipe care vad cat de multa o au, nu-i asa, unii!

| petru explică:

Multi "mari" luptatori, spaimantati de nodul Gordian, se intorcea din batalie!
Neintelegerea talcului nu-i a Inteleptilor!
Fiul lui Filip a taiat nodul si a invins
Talcul nodului Gordian era: ""Nu trece cine nu intelege, dar nici cine fiind doar destept nu intelege cele simple, oricat de mare forta bruta ar avea, ci Puterea este a Inteleptilor, care si biruesc!"
Acestea-s spuse de Aristotel, catre fiul lui Filip!

petru borodi/Cluj

| petru explică:

Deci explic simpla, desi dubla intrebare :
1_ ce este aceasta viata a noastra?
2_ unde este aceasta viata a noastra?
Placut, nu-i asa chiar frumos raspuns a dat Distinsa Jessyka!
petru brodi/ Cluj
P. S. eu, un om mai simplu decat Altii as spune :
1_ Viata aceasta a noastra este parte/farama din Eternitate!
2_ Viata aceasta a noastra ese cert in Eternitatea Absolutului!
Da, placut imi este gand ma gandesc ca Eminescu era considerat un Nebun, El Un Geniu! Desigur eu un om Simplu de ce m-as rusina de marirea de a fi asezat unde eronat a fost asezat si Mihail!
Consider un amuzament si in consecinta simt incadrez bunavointa unora de a fi amuzanti!

| remus a răspuns:

Si eu m-am intrebat, la urma urmei; in tot raul este si un bine, ca traim in aceasta perioada, viata este o incercare continuua. multa sanatate si week-end placut!

| Barajag a răspuns:

Unde sa fie? langa tine.nu o vezi, nu o simti? ori tu nu-ti traiesti viata? daca nu, eu ma gandesc ca tu iti traiesti altceva...barem spune-ne si nouahee hee

| stetoscop a răspuns:

Am lesinat cand am citit intrebarea asta, ca norocul ca m a "cules" sharky de pe covor. - A spus : "scumpo, nu de mai imprastia, ca o sa mai vezi multe la viata ta." laughing precum aceasta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite-aici! Mai la stanga...usurel, un pic in fata... EA este... e pipaibila cu mana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum la stanga, Monica? A mea e la dreapta. Oare traim vieti paralele sau faci tu campanie electorala, nebunatico?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Dmonik pipaibilarolling on the floor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuuu dar tu esti prietenul meu pe care-l citesc zi de zi, de fiecare data cand vreau bilete la pensiuni si tratamente oferite de balaceanca, recit cu voce tare una din lucrarile talebatting eyelashes
Te iubesc omule...sau ce oi fi tu pe acolo...si daca te crezi napoleon nu am nimic impotrivabig grin
Keep up the good work love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor, la biblioteca toti! Nu stiti sa cititi printre...cuvinte, ca nu-i dacat un rand scris aici! Va pup!
Petru, ignora-i, niste diletanti! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Dmonik eu am mai adaugat cuvinte dar tot imi ofera astia subventii si reducerirolling on the floor in biblioteca ce sa fac? sa ma alatur soriceilor la ros cartilaughing
Am aici pe tup toti des...big grin scriitori mei preferatihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma intreb cine ia fundita la intrebarea asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care viata omule? Te referi la calvarul fiecaru-i roman? Nu-i viata omule, nu-i viata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apoi eu sunt lajumatatea ei si tot n-o gasesc.pe cea trecuta. s-a dus repede, precum clipele omului fericit.deci ma axez pe ce a ramas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic@furni, accept si fundita!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai da-mi fundita aia nu ma mai freca la cap ca si asa ca m-ai bagat in ceata tongue
Traiesti in el? o fi gravidbatting eyelashespoate esti un fetus nenascut day dreamingday dreaming
rolling on the floor laughing

Întrebări similare