Ma implusioneaza faptul ca detin impulsul. Insusi situatile dificile ma implusioneaza. Vreau sa trec peste ele! Temperamental este bine sa fii in general. Oricand, oriunde si orice ai face.
Mă impulsionează diverse lucruri, depinde de situație, nu pot generaliza, dacă ai fi mai explicit și ne-ai descrie la ce situație te atunci ai putea primii un răspuns mai concret.
Da uneori este bine să fi mai temperamental, dar și aici depinde de situație.
*Urmeaza un raspuns mai criptic de Inception*
Incapatanarea mea magareasca, felul meu ciudat de a fi, faptul ca m-am lepadat de piele si am realizat cine sunt cu adevarat. Mind f*ck achieved.
Este bine sa tratezi cu Constienta toate situatiile vietii tale, adica sa fii constient in tot ceea ce faci, si in cea mai mica actiune.
Speranţa şi puterea de a crede că pot mai mult de atât.Că pot trece peste prin forţele mele proprii.Este bine să fii mai temperamental, dar eu nu prea sunt aşa.Mă las dusă de impulsul de moment şi asta mă face să fiu implulsiva.De obicei pot fi cum îmi propun. Dădusem acum ceva timp de un citat care m-a pus puţin pe gânduri: "Dacă vreun obiect exterior te deranjează, nu el, ci judecata ta asupra lui te tulbură. Nu depinde decât de ţine să ştergi această judecată din sufletul tău. Dacă dispoziţia ta este cea care te necăjeşte, cine te împiedică să-ţi rectifici atitudinea?" Marc Aureliu
Gandirea,perseverenta,incapatanare in sens constructiv.
Temperamental te nasti.Trebuie sa fii astfel din inima(la fel cum faci parte dintr-un anumit popor, ex.roman).Nu te poti schimba.Asta esti.
Da,poti fi cum iti propui,dar nu te poti schimba in fire, doar defectele ti le poti corecta.
P.S.:nu poti auzi sfaturi de la noi, doar citi.
adriana543768654567895334 întreabă: