| 220V a întrebat:

Ce va surprinde cel mai mult la umanitate?

45 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Prostia.

| M25M a răspuns:

Lipsa umanitarismului.

| carmen99 a răspuns:

Prostia rolling on the floor

| 220V explică:

Suntem animale, asta-i adevarul, stiu ca tu esti un indoctrinat.

| Mădă0611 a răspuns:

Tupeul, rezultat din prostie, ma surprinde mereu desi mereu ma astept la orice.

| CristiSeeker a răspuns:

Suntem intr-adevar membrii ai regnului animal, una peste alta. Ca suntem superiori (unii dintre noi) este o cu totul alta problema.

Cred ca prostia, prin asta referindu-ma la lipsa inteligentei si lipsa dorintei de evolutie. Pur si simplu nu inteleg cum isi stopeaza unii oameni nevoia de cunoastere, curiozitatea nativa, lucruri naturale. Ne indepartam mult fata de natura noastra si nu ne face bine intodeauna.

| fluturasul a răspuns:

Cum se degradeaza in fata ochilor nostri fara nici o jena

| 220V explică (pentru CristiSeeker):

Cristi, nu-mi dai mie chitara aia?laughing

| DjCristian a răspuns:

Faptul că nu evoluăm in mai bine, şi ne autodistrugem ca proştii.

Imi pare rau, eu nu te-am atacat nici pe, tine nici convingerile tale. Poate ca 220V are dreptate si esti indoctrinat, daca devii asa de agresiv de la o incercare de conversatie civilizata. Cu toate astea, te intreb (intr-un mod pasnic), unde exact ai incadra tu rasa umana, din punct de vedere biologic?
Wikipedia si biologia contemporana ne spun ca suntem membri ai "Regnului Animalia". Dar astept cu interes (pasnic) parerea ta.

| CristiSeeker a răspuns (pentru 220V):

Haha laughing. Pe asta nu, dar am una de vanzare. Daca te intereseaza, da-mi un mesaj ca sa nu transformam discutia in mica publicitate.

| sousabo a răspuns:

Faptul ca se promoveaza aparent ratiunea, faptul ca noi ca oameni ne consideram foarte inteligenti, rationali cand in realitate suntem cu totii miscati de instinct, sentiment.

| Delicacy a răspuns (pentru carmen99):

Nu cred că asta este ceva surprinzător... raised eyebrows

| xBya a răspuns:

Ca, cu toate ca a reusit sa ajunga la un nivel ridicat intr`ale tehnologiei, inca nu si-a aflat rostul existentei, provenienta si destinatia.

| Woodenpints91 a răspuns:

Delfinii.

| 니코 a răspuns:

Ca mintea evolueaza asa de repede

| EmaS a răspuns:

Cel mai mult ma surprinde ca nu pot sa creada in Dumnezeu!

| Inferno a răspuns:

"Genialitatea" ei.

| euforiaa a răspuns:

Rautatea si ipocrizia! Cu cele 2 m-am iintalnit cel mai des!

| LoveToHate a răspuns:

Superficialitatea si invidia.

| Alysée a răspuns:

Ca majoritatea sunt niste simpli umanoizi cand de fapt ar putea fi mult mai mult.

| 220V explică (pentru EmaS):

Cel mai bine nu mai raspundeai. happy

| EmaS a răspuns (pentru 220V):

De ce?

| RAY a răspuns:

Ipocrizia de care da dovada si prostia

| Shammal a răspuns:

Persistenta big grin suntem o rasa tare frumosa

| oliviaaa a răspuns:

Faptul ca isi pierd sanatatea pentru a cistiga bani, iar apoi isi pierd banii pentru a recistiga sanatatea... li se face plictisitoare copilaria, iar apoi devenind maturi, vor sa devina copii.
se gindesc atit de mult la viitor, incit uita de prezent, astfel nu traiesc nici viitorul nici prezentul, vad doar intunericul ceata si iar intunericul, devin bogatzi uitind ce saraci erau si devin saraci amintindusi ce bogatie aveau.

| shadovv a răspuns:

Diversitatea.

| 220V explică (pentru oliviaaa):

Multumesc Olivia, un raspuns ca asta vroiam sa aud. De unde te-ai inspirat sa spui cuvintele astea, dar sa fii sincera?

| freebiker a răspuns:

Prostia si ignoranta

Întrebări similare