| ShadowAngel a întrebat:

Ce varsta ti- ai da daca nu ai stii cati ani ai?

Răspuns Câştigător
| ioanaabt a răspuns:

Zic eu ca nu conteaza daca nu stim varsta. Si sa fim seriosi, cine si-ar putea da o varsta daca nu stie cati ani are?! Nu cred ca ar putea cineva sa isi spuna varsta corecta.

12 răspunsuri:
| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Ei, păi dacă nu aş ştii ce vârstă am, de ce m-aş gândii la asta? Dacă, prin absurd, presupun că lumea nu are cunoştinţă sau definiţia unei vârste caracteristice unui om, nu ne-am mai gândi la asta, pentru că nu am avea cunoştinţă de toată treaba aceeasta.
Dar, oricum, dacă prin ceva ciudat nu aş avea cunoştinţe legate de vârsta mea, se pot face mereu analize ca s-o afli. Sau, pot să-mi compar personalitatea cu cea a celor din jur, dar, în cazul meu, nu aş ajunge absolut deloc la vreun răspuns măcar aproape de adevăr.=)

| Borgir a răspuns:

Macar 70

| WR104 a răspuns:

Noi nu avem ani iar aniversarile sunt pentru oamenii supizi bineinteles ca toti suntem asa.De ce nu ne aniversam si ora in care ne-am nascut ziua.de ex intr-o sambata poate te-ai nascut tu.sa iti aniversezi ziua de nastere in toate sambetele.sau la orele 00:32...Este incredibil cata prostie exista din punctul asta de vedere dar nimeni nu ii da importanta. Oare de ce sunt persoane care par mai tinere iar alti mai in varsta decat sunt...pentru ca timpul de fapt nu exista asa cum il stim noi ci doar noi il facem pe timp sa existe prin existenta si actiunile noastre.De ce nimeni nu poate sa zica exact cati ani are o anumita persoana.pentru ca nu are.

| Măcrin a răspuns:

După meclă sau după cum gândesc?

| deeeeeebora a răspuns:

Vreo 27-28 am 17

| ELLSSA a răspuns:

Multe persoane ma vad mult mai mica si ma intreaba ce clasa sunt, etc...
Cica bat la 16-17 ani, dar stau si ma uit la fetele de 16-17 ani ca par mult mai mature fizic decat mine...

| adi4ever a răspuns:

17

| Iasmiine a răspuns:

17-18.

| Andrei32133 a răspuns:

18

| Jango a răspuns:

10 ani (am 12) big grin

| JeffHardy2011 a răspuns:

12 ani (dar am 10)

| Bauuuuu a răspuns:

16ani