anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce viziune aveti despre aceasta lume? unde ne aflam daca exista si alte civilizatii cat de raspandite prin spatiu? suntem tinuti prizonieri pe aceasta planeta ne controleaza cineva de sus, suntem intr-o realitate virtuala? orice viziune mai mult sau mai putin SF, religioasa, non religioasa, fantezista, realista etc. si daca puteti si detalia ce va face sa credeti ca e asa cum ziceti voi, astfel poate una din ele se dovedeste a fi chiar cea reala.

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Poate ai auzit vreodata vorba aia, ca bagi cit Berila sau ca ai sa astepti ca Berila.Nu vorba intereseaza aici cit personajul, vizavi de o explicatie asupra prizonieratului expus de tine, pe Terra.Berila asta n-a avut nici cea mai vaga idee de libertate.El singura libertate a cunoscut-o in puscarie unde l-a si nascut maica-sa dintr-o relatie fugara intr-o furgoneta in timp ce-i transfera politia pe ea si pe un detinut la alte penitenciare.S-a intimplat totul intr-un intunerec de nepatruns cei doi nevazindu-se decit pret de un minut cind a fost coborita el sau ea.Berila a crescut numai in puscarie iar cind a fost eliberat a omorit un brutar, femeia lui si copilul pentru ca n-au vrut sa-i dea piine, el neavind nici o notiune despre cumpararea ei.Deci vizavi de extraterestrii tai, poate ne redau libertatea cosmosului dar trebuie sa ne invete si regulile libertatii lui.

| mihaibrasov a răspuns:

Sunt mai multe idei. Ca ne controleaza Diavolul prin iluminati, masoni si alte grupari Hipersupersecrete (de care stie toata lumea), ca totul e o conspiratie si de fapt suntem doar niste robotei fara libertate, ca extraterestrii traiesc printre noi (annunaki, inuaki) deja, ca... tot asa. Pana la urma orice om moare dupa 80-100 de ani maxim. asa ca oricat de smecher, iluminat, margelat sau ateu ar fi, tot se stinge. Iti recomand sa nu te mai zbati cu sensul vietii in univers, ci sa te axezi pe propria ta persoana pentru a intra in contact cu Sinele tau superior. Cand reusesti asta, vei intelege foarte simplist raspunsul la toate intrebarile tale de acum.

| Shammal a răspuns:

Eu cred ca exista foarte multe civilizatii extra-terestre unele mai dezvoltate tehnologic, spiritual altele mai putin dezvoltate fata de noi; daca suntem tinuti prizonieri noi suntem de acord cu asta, vis-a-vis de realitate virtuala - suntem fiinte eterne care au o experienta umana; este o lume minunata in pragul unei mari schimbarii; ce ma face sa cred: as spune Eu, cea ce simt eu ma face sa cred ca e asa, informatiile pe care le accesez informatii ce rezoneaza cu mine

| Birjaru a răspuns:

Exista alte civilizatii, motoarele termonucleare sunt dezvoltate deja de rusi, urmeaza si altii, si sunt de ajuns cat sa care un echipaj pe marte.

| a1doru a răspuns:

Hai Rapiduuuuu! rolling on the floor

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ar fi o cruzime sa credem ca exista un d.zeu, o prostie crunta sa credem ca ne supunem cuiva.eu una ma supun propriilor reguli, viata mi-o fac singura

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din moment ce extraterestrii astia de olandezi nu ne-au primit in spatiul Shengen, nu m-ar surprinde o bariera interstelara. Oricum odata ajunsi sa avem un contact cu alte fiinte, ni se vor lipi si alte gadgeturi de manutele noastre fermecate, iar drepturile de autor in ceea ce priveste tehnologia extraterestra, cred ca se vor plati mult mai scump decat cu o chemare in instanta.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Prea mult matrix strica