A tacea in limba ta/lumea ta
Clasica conversatie pe o porti cu constiinta cand vezi ca n-ai cu cine discuta. A mea constiinta nu stie decat sa ma critice si are dreptate.Ca sa fie ea multumita trebuie sa ne certam mult si bine sa aduc argumente
Si mama inca se mai mira cand ma lasa privind intr-un punct si vine peste o ora si ma gaseste nemiscata. E un shut down al activitatii fizice si o turare a hard-disk-ului
Adică să taci şi să rabzi în propriul tău fel. Fiecare se manifestă în alt mod.
Zic şi eu.
O zi faină!
Adic sunteti mai multi si u vb ca prostu degeaba si nimeni nu intelege nimic ce vrei sa zici si cel mai bine ii sa taci
E o metafora.
Nu cred ca se refera la a nu vorbi nimic, a se abtine sa vorbeasca ci a se comporta intr-un asa fel incat sa nu socializeze sau se manifeste in felulu lui.
Nu sunt sigura. Nu am mai intalnit asa ceva. Ma rog. stiu ca nu e tocmai cel mai inteligent lucru spus.
Durerea,mingiierea,cintecul,bucuria-toate se regasesc in graiul nostru dulce.Si daca aceste minunate stari nu-si pot gasi expresia in cuvinte, solutia vorbei nerostite se va afla, cu demnitate in tacerea limbii pe care o vorbim.Cu acest vers Vieru a vrut sa evidentieze faptul ca nimic nu e mai simplu decit insasi tacerea!
MAriNiQ întreabă: