NU STIU! am descoperit asta destul de recent.in fiecare zi vad alte lucruri,obiecte, pe care mi le doresc.mi-am dat seama ca nu am un plan fix, pentru ca in fiecare zi descoperi ceva nou.
eu imi doresc sa imi traiesc viata cu adevarat.nu sa ajung la batrana si plina de regrete. vreau sa ma distrez, sa ma simt bine.
vreau sa fiu capabila sa apreciez si cel mai mic gest, sa-mi apreciez viata asa cum e ea.sa pot privi si partea plina a paharului.eu cred ca daca tot timpul iti doresti mai multe, uiti sa apreciezi ce ai.si e pacat...
Sa fac de toate in ea! Adica sa incerc sa fac de toate si bune si rele!
Nu vreau sa treaca pe langa mine
Orice trebuie sa faci in viata... si sa te imbeti ca procul si sa citesti carti si toate... numai sa le faci, parerea mea.
Eu am o ura asa fate de asa numitii tocilari, parca trece viata pe langa ei sincer, sunt facuti pe cale artificiala scopul lor e ( sa invat, sa invat mai mult, iar sa invat, sa am un job calumea si sa am bani ) atat... asa vad eu
Sa ma angajez undeva, dupa facultate, sa am salariul mare. Da, sunt lacom. Asta ar fi o cerere din sute pe care le cer de la viata.
Mi-e sila de tot & vreau schimbari. Imi e scarba de atat demoralitate!
Eu vreau sa nu ratez nimic din viata ce trecepe pe langa mine. Vreau sa fiu fericita, sanatoasa, sa am note bune, sa ma distrez(ca orice om practic) etc.Si as mai vrea...sa mi-l dea pe cel de care imi place.Dar din pacate asta nu se poate atat timp cat el nu simte nimic...In fine, viata merge mai departe!