Inseamna : " Sa ai credinta e sa-ti pierzi mintea si sa-l castigi pe Dumnezeu ".
Stiu traducerea, dar ce vrea sa zica?
Nu sunt sigura, s-ar putea sa fie vorba de sa renunti la ideile tale si sa ai incredere in ale lui. C si cum ai renunta la chestiile tale, ideile tale, judecatile tale, convingerile tale....si sa crezi in ale lui. Nu te sfatuiesc s-o faci sau nu, ti-am explicat doar ce probabil ca, inseamna.
Chestia e ca noi am fost spalati pe creier uitand de fapt de ce ne-am nascut pe acest pamant si care este menirea noastra.
Totul a fost simplu iar acum s-au adancit si separat toate.
Cred ca ar insemna sa uiti tot ce stii despre aceasta lume si sa te dedici lui Dumnezeu cu ADEVARAT!
Iar in zilele noastre cam da, ai cam fi considerat ca iti pierzi sau ti-ai pierdut mintea daca incerci sa crezi in Dumnezeu, iti recomand sa mergi la Manastiri sau sa cauti pustnici care fac asta de foarte mult timp, ori sa mergi la muntele Athos sa i intrebi pe ei, nu te astepta la raspunsuri bune din partea celor care nu cred in Dumnezeu.
„Rațiunea este cel mai mare dușman pe care-l are credința: ea nu vine niciodată în ajutorul lucrurilor spirituale, ci—cel mai adesea— luptă împotriva Cuvântului divin, tratând cu dispreț tot ce provine de la Dumnezeu."
—Martin Luther, Tischreden (1569: 353)
Asa e
Ha, ha, ha, atunci de ce ti-a mai dat Dumnezeu ratiune?
Sti ca ai libera alegere nu? De aia
Liberul arbitru nu inlatura problemele logice ale credintei/Bibliei.
Depinde de noi
Depinde de noi... ce? Problemele logice ale religiei/Bibliei exista indiferent de acordul tau, poti gasi un raspuns inteligent la ele sau poti trece in mod las peste ele, asta nu inseamna ca n-ar exista in mod real.
Am un mesaj pentru toti Ateii, inainte sa comentati aiurea ca pepenii asigurati-va ca nu exista dovezi ma.
Eu nu ma iau dupa nimeni nu pricepi?
Cand o sa-l simti si tu pe drac in tine atunci mai vobim ..pana atunci ramai naibii cu blogurile si povestile mincinoase nu ai decat, am fost si eu ateu si nu-mi mai trebuie.
Poa sa imi zica oricine orice contra, eu vorbesc din experiente ma nu vorbesc din bloguri scoase de ieri sau ce iti spune tie anturaju
Eu nu sunt ateu, iar ateii n-au obtinut monopolul inteligentei, asa ca opinii inteligente pot avea si credinciosii.