| harciog a întrebat:

Ce vreau sa va intreb este legat de natura, inserare si noapte.Deci cind sint in padure in momentul inserarii, se indeseste bezna si e atit de intunerec incit nu mai disting nici pina la 20 m. Intrind bine in noapte cu vreo 2 ore, totul incepe sa se limpezeasca si vreau sa spun ca e mai multa lumina, fara nici o sursa, si nu-i din cauza lunii si nici din cauza ca am fost obisnuit cu lumina zilei si e normal sa mi se para mai neagra in momentul inserarii decit tirziu in noapte. Din ce cauza?

7 răspunsuri:
| harciog explică:

Am tinut cont si de asta dar, din pacate, nu-i vorba de asta ci cred mai degraba ca este un fenomen posibil doar in padure.

| Vizitiul a răspuns (pentru harciog):

Dovada vie ca pentru a-ti gasi locul potrivit, nu trebuie' sa vietuiesi neaparat o perioada indelungata in acel loc.

| harciog explică (pentru Vizitiul):

Cita subtilitate Inflamabile, cita subtilitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai dintosule? auzit-ai de padurea baciu? ca se intampla finomene par-anormale? da pe unde alergi tu,nu fuse ma castrul roman? de la tighirina? si nu umbla ma umbre fantomatice cu faclii glade, si sandale? baaaa, de la faclii e lumina si strigatele sunt de la romanii ucisi in vale la barbosi.ca de aia le zice barbosi ca acolo traiesc dacii cei cu plete negre si barbi cat badanalele.

| mimiwewem a răspuns:

Pentru că ochii tăi se obișnuiesc cu acea lumină.

| harciog explică (pentru mimiwewem):

Am spus deja ca nu este sigur asta.

| Skizz0988 a răspuns:

Doamne,laughing)) nu sti nimic?!