Am fi progresat tehnic mai putin.Ne-am fi pierdut vremea in rugaciuni si matanii inmultindune excesiv.
O lume perfecta. Dar oamenii mereu ravneasc.La ce, cum si unde nu conteaza. Dar ravnesc.De asta se nasc razboaiele. Din nevoia de a avea cat mai multe teritorii, avutii, supusi
Daca nu ar fi existat razboaie probabil ca, la momentul de fata, nu ai sti ce e ala computer, ce e ala telefon, ce e aia tehnologie. Nu ai sti nici ce e economia, nici ce e criza economica . Cu toate partile or proaste, trebuie sa recunoastem ce marile razboaie au adus progrese pe plan tehnic si economic. subiectul oate fi aprofundat si interpretat in multe feluri.
Simplu: ar fi pace totala. Am fii pe acest Pamant o singura natiune, am fi oameni cu aceleasi pareri politice, economice etc, tehnologia ar fi avansat, insa nu atat de mult, si formele de guvernamant si regimurile politice n-ar fi fost asa variabile. Cu toate acestea, eu cred ca razboaiele au fost o piesa importanta in istoria acestei lumii care trebuia sa se intample. Eu merg pe ideea: totul are un scop. Lumea aceasta este o combinatie intre bine si rau.
Imposibil sa stim cum ar fi cu exactitate lumea fara razboaie, noi traim din asa ceva, pana si creatia universului a fost un big-bang, toate ideile diferite nasc scantei, nu sunt atat de nebun acum ca sa-mi imaginez lumea fara razboaie... poate mai tarziu.
Un singur gand as avea, ca si atunci cand omenirea nu a mai avut motive plauzibile pentru a incepe un razboi, atunci s-a apelat la religie, urmatoarele razboaie le anticipez ca se vor isca de la un meci de fotbal... ups dar asta a fost parca prin America de sud, poate vom incepe razboi cu echimosii, ei sunt de vina ca se topesc calotele de la polul nord, fac focul pe ele...mda, voi trimite o scrisoare catre Casa Neagra si poate mai scoatem niste ulei si de acolo.
Peace! but not for oil!
Xenoverse1 întreabă:
SuckDreamLoveH întreabă: