Vad ca sunt persoane care exclud din start aceasta varianta, dar eu nu pricep de ce. Probabil cred ca simturile si sentimentele sunt reale, nu ne pot insela, ele nu pot fi iluzii.
Eu nu exlud de tot nici varianta ca am putea fi un experiment intr-un borcan. Daca este sa cred ca exista un creator, un Dumnezeu omniscient(mi se pare absurda varianta), in cazul asta, de ce as crede mai putin ca am putea exista in imaginatia unei minti omnisciente? Pentru mine e tot una.
Esti "prost" si atat.Asta spune tot.Nu am zis ca asa suntem, am zis daca si se pare ca cine nu vede cu ochii tai e "dezechilibrat mental". Puteai sa raspunzi si fara sa insulti.
Nu te-am insultat, dezechilibrul mintal apare la oamenii cu probleme de sanatate, nu-i o insulta.
Numai bine.
Cred ca te-ai autocaracterizat
Asta se numeste brain in a jar, e o tema a filosofiei mintii. Ideea e ca nu iti astamperi foamea sau o suferinta sufleteasca prin a te gandi ca ai putea iesi din matrice. Trebuie sa te adaptezi la realitatea din jurul tau, nu la ce-si inchipuie unii sau altii ca ar fi realitatea ultima.
MysterYo619 nu a intrebat daca este dezechilibrat mintal sau daca s-a uitat prea mult la filme dar asta e romanul asa stie el sa raspunda...
Referitor la intrebarea ta cred ca gandesti prea departe...
Sau mai bine spus nu am rabdare sa aflu si sunt constient de asta.Nu e vorba de funda aici dar o meriti, intelegi corect lucrurile.
anonim_4396 întreabă:
Gigi777 întreabă: