| Steregoi a întrebat:

Ceea ce se vede nu reprezinta vreo dovada pentru ca se vede sau se aude sau este perceput de catre organele de simt ale omului. De exemplu faptul ca se vede zapada sau cum cresc ghioceii nu reprezinta o dovada ca exista zapada sau ca cresc ghioceii pentru ca nu este nevoie de vreo dovada pentru ceva ce se vede sau este perceput cu organele de simt. Ce se vede nu este o dovada. Dovada este o deductie logica despre lucruri care nu se vad plecand de la lucruri observate. Dovada este spre deductia unei credinte fie adevarate fie neadevarate. Niciun om nu prezinta vreo dovada pentru ca niciun om nu fabrica atomii ce intra in componenta zapezii si in componenta ghioceilor care cresc, si dovada implica un proces de gandire spre formarea unui crez sau a unei credinte. Dovada este un mod de a interpreta ceea ce se vede si nu ceea ce se vede sau este observat. Ce puteti spune?

3 răspunsuri:
| AwGenetix a răspuns:

Practic Tu ca multi altii, te complici. tot textul/ideea nu are nici un sens, se invarte precum cainele dupa coada. de fapt, exista chiar si meserii care fac asta. de exemplu, studiile care se fac despre "cum si daca exista orgasmul la gaini". ca sa fiu onTopic: Dovada, este o marturie scrisa, vazuta in public, fotografiata sau filmata, cu o certitudine de a fi originala ca un lucru se intampla. Se vede foarte clar ca un ghiocel creste. Este un adevar. Nu a fost specificat nimic de factorul Timp/Viteza, dar creste si atat. Nu trebuie sa fabrici oase, ca sa ai dovezi prin deductie(calcule daca vrei) in privinta unei fracturi garantate daca te arunci de pe bloc.

| Steregoi explică (pentru AwGenetix):

Se vede ca nu ai citit cu atentie. Dovezile nu se vad sau nu sunt percepute cu organele de simt ci sunt gandite. E gandire corecta si incorecta. Nu omul decide ce e corect si ce nu e corect.

| AwGenetix a răspuns (pentru Steregoi):

Pare ca tu stiai raspunsul. Atunci vroiai doar sa te dai destept?
Nici tu nu poti sti daca nu e vorba de perceptie reala la direct organul de simt.
Ne incredem in cartile ce le-au sris oamenii, cum ca in creier se intampla tot? Atunci de ce ne cacam pe noi uneori? Vezi, iata un exemplu in care organul face ce vrea.

Una peste alta, toate intrebarile astea sunt fara raspuns. Nici in ziua de azi nu se stie exact, cum functionam, o dezbatem pe TPU mai mult de distractie.

Întrebări similare