| ddddddaaa a întrebat:

Ceea ce vrea femeia vrea si Dumnezeu. Cum comentati?happy funda

Răspuns Câştigător
| cristina6713 a răspuns:

Poate ca din moment ce toti suntem legati de dumnezeu spiritual femeia are o conexiune mai puternica.

| suffarstar a răspuns (pentru cristina6713):

E ilogic ce spui, ai nevoie de argumente.

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Si daca femeia vrea sex oral vrea si God?

| dragos9234 a răspuns (pentru Hombre):

Iese 69 laughing

| Hombre a răspuns (pentru dragos9234):

O sa arzi in iad pacatosule, numai sudalme ai de la credinciosi si mai ales de la tartora lor Ema.winking

NOname
| NOname a răspuns:

Comentez la rece.
Este o vorbă flatantă pentru o femeie (măcar atât, după cât a fost discriminată în cărţile religioase), dar care puţin probabil să aibă vreo legătură cu realitatea.

| DorelSudoru a răspuns:

Ce sa comezntez, comportamentul de femela a zeului vostru?

| 4b a răspuns:

Când o femeie îţi dăruieşte şi inima, de obicei te obligă să iei şi restul, insa El nu obliga pe nimeniwinking
Noapte buna

| Mădă0611 a răspuns:

Adica femeia conduce lumea devil, doar ca unii inca nu si-au dat seama si o considera inferioara...

| Wøodenpints a răspuns:

În cele mai multe cazuri, femeia nu prea ştie ce vrea.

| dragos9234 a răspuns:

Vremeia vrea cartofi.
Dumnezeu vrea cartofi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, femeia a fost chiar "legata" de dogmele crestinesti, avand in vedere ca biserica(religiile in general) a fost influentata de barbati.
Probabil o legatura asa de stransa, incat a inceput o invidie justificata si acceptata in randul adeptilor.
"femeia devine femeie, atunci cand devine asa cum vrea Dumnezeu." Nu stim ce vrea o femeie, asa ca e mai simplu sa-i asociem dorintele cu voia Domnului.E lejer, simplu si nimeni cu poate contesta decizia Lui.Bine, mai sunt cativa descreierati de atei, care isi vor pune intrebari si vor cerceta, cu toate ca se spune clar sa...Nu!

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu mai degrabă aş traduce-o aşa: dorinţa femeii este lege...sau sacră.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

E corect si asa, dar eu imi dadeam jos praful de pe tastatura si ii faceam si dezmortirea, printr-un fel de pilates electronic.

| m2704 a răspuns:

E o vorba din popor probabil sa ironizeze femeia.Cine stie care sunt originile expresiei.