anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei mai multi dintre noi nu ne dezvaluim identitatea pe site, ceea ce este perfect de inteles. De exemplu, nu spunem numele adevarat, varsta, profesia, locul unde ne aflam s.a. Ce nu inteleg, insa, este de ce unii (putini la numar) nu vor sa se stie nici apartenenta lor la sexul masculin sau feminin. Voi intelegeti? As vrea si eu, cand fac un comentariu la un raspuns sau la o intrebare, sa stiu macar daca discut cu un "el" sau cu o "ea". Macar atat. La unii imi dau seama usor dupa nick. Daca e un dragos, e clar ca e un "el". Daca e o "laura, e o "ea". Majoritatea celorlalti, la care nickul nu spune nimic in privinta asta, isi dezvaluie identitatea prin felul in care scriu, in special folosind adjective care au forme diferite pentru masculin si feminin. Daca zice, de exemplu, "sunt convinsa ca", este o ea; daca zice "sunt convins ca" e un "el". Dar sunt unii (cum am zis, putini la numar) care evita cu grija si astfel de adjective si orice altceva care i-ar putea identifica cu un el/ea. Cum va explicati asta?

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Unii nu vor să-şi dezvăluie apartenenţa la genul potrivit pentru că vor să fie neutrii.Nu vor să fie trataţi în funcţie de anumite conduite impuse de genul respectiv. Poate că unii doresc răspunsuri cât mai sincere când pun o întrebare, vor să fie trataţi ca nişte oameni prototip. Poţi observa chiar tu diferenţa: unie fete i se răspunde adecvat(sincer, sensibil, atrăgător) iar unui băiat i se răspunde violent, amical şi aşa mai departe.Ideea este că aceste persoane caută sinceritate şi validitate în răspunsurile celorlalţi.

38 răspunsuri:
| Loora a răspuns:

Pai sunt unii care au cont pe TPU doar asa de plictiseala. Si cand mai vezi si ce intrebari pun, iti vine sa o iei la fuga laughing! Acum toti au cont pe TPU. Eu cred ca cei care nu au un nume sau nu se adreseaza asa fel incat sa iti dai seama daca e fata sau baiat, sunt niste neimportanti laughing! oh go on

| Holocaust a răspuns:

Şi mai sunt o categorie de-asta de useri...
Sunt unii care în diferite întrebări specifică faptul că sunt băieţi, şi postează întrebări depre fete şi fotbal, iar în altele cer sfaturi în privinţa rochiei şi a machiajului perfect pentru revelion.Despre asta ce crezi?

NOname
| NOname a răspuns (pentru Holocaust):

Ei, aceștia doar sunt nehotărâți și tot sar dintr-un sex în altul. Mama ei de experimentare! Ce ne-am face fără trolli...?

| Zabbyel a răspuns:

Le place discreţia happy
acum daca ii enervezi putin(psihic) se vor da de gol usor rolling on the floor(Eu-l din ei va spune cine sunt negresit)

| aNdRaSkUmPy a răspuns:

Eu nu am nici o problema! Mă cheamă Andra, am 11 ani, sunt din Focşani şi sunt în clasa a 5-a.

| sabin89 a răspuns (pentru aNdRaSkUmPy):

Si stai bine cu gramatica. Felicitari!

| sabin89 a răspuns (pentru Delicacy):

Interesant raspuns!
(neutri, nu neutrii).

| Delicacy a răspuns (pentru sabin89):

Da,ai dreptate, mi-a scăpat.
Apropo, m-am uitat astăzi la filmul acela de care mi-ai spus.Este foarte frumos, îţi mulţumesc mult că mi-ai spus de el.O să mă mai uit odată.