Unii nu vor să-şi dezvăluie apartenenţa la genul potrivit pentru că vor să fie neutrii.Nu vor să fie trataţi în funcţie de anumite conduite impuse de genul respectiv. Poate că unii doresc răspunsuri cât mai sincere când pun o întrebare, vor să fie trataţi ca nişte oameni prototip. Poţi observa chiar tu diferenţa: unie fete i se răspunde adecvat(sincer, sensibil, atrăgător) iar unui băiat i se răspunde violent, amical şi aşa mai departe.Ideea este că aceste persoane caută sinceritate şi validitate în răspunsurile celorlalţi.
Pai sunt unii care au cont pe TPU doar asa de plictiseala. Si cand mai vezi si ce intrebari pun, iti vine sa o iei la fuga ! Acum toti au cont pe TPU. Eu cred ca cei care nu au un nume sau nu se adreseaza asa fel incat sa iti dai seama daca e fata sau baiat, sunt niste neimportanti !
Şi mai sunt o categorie de-asta de useri...
Sunt unii care în diferite întrebări specifică faptul că sunt băieţi, şi postează întrebări depre fete şi fotbal, iar în altele cer sfaturi în privinţa rochiei şi a machiajului perfect pentru revelion.Despre asta ce crezi?
Le place discreţia
acum daca ii enervezi putin(psihic) se vor da de gol usor (Eu-l din ei va spune cine sunt negresit)
Eu nu am nici o problema! Mă cheamă Andra, am 11 ani, sunt din Focşani şi sunt în clasa a 5-a.
chiftelutacrocanta întreabă:
anonim_4396 întreabă: