ZeRoBaraT, daca nu te lasi poluat, eu nu te pot polua, pe cuvant. Nu am vorbit de supravietuire, am vorbit de traire, sunt doua chestii diferite. Pentru a supravietui am nevoie de apa si mancare. "A trai" implica mult mai multe, cu trimitere la partea spirituala, ca spiritul trebuie hranit. Sper c-ai inteles.
ButterflyGirl, n-am scos-o eu, nu sunt atat de luminat. Este o zicala, o afirmatie facuta de un personaj care a trecut prin viata mai mult decat mine si voiam sa aflu si alte opinii. Atat, nimic mai mult!
Mada, acum, ce sa-i faci, mai trebuie' sa fie si intrebari stupide. Nu putem fi toti inteligenti.
Cel ce nu poate întreba, nu poate dormi. Iar cel ce nu poate mânca nu poate trăi.
Posibil...insa stiu sigur ca eu pot trai fara a intreba! Raspunsurile la intrebarile mele nepuse ( gandite sau negandite ), le aflu oricum din intrebarile celorlalti
Ba da, daca poate sa isi puna singur intrebari si sa caute raspunsuri, cele mai bune raspunsuri la marile dileme cu care ne confruntam le gasim singuri.
Einstein vrea sa spuna ca daca nu intrebi inseamna ca nu esti curios,daca nu esti curios inseamna ca nu ai capacitatea de a afla lucruri noi, daca nu afli lucruri noi esti prost, daca esti prost esti ca si mort.deci cam asa e
Pai daca nu intrebi despre un lucru care nu stii,si acel lucru te ajuta sa traiesti,si daca nu stii mori.
De exemplu,esti nou intr-o inchisoare si esti condamnat la moarte, ca sa poti traii mai mult mananci o bomboana cu gust oribil
Si la inceput nu se zic regulile, iar tu nu intrebi...atunci ala ai fost
Tu daca nu ai intreba din astea ai putea supravietui? te roaga omenirea ...ne poluezi cu intrebarile tale. sper ca nu estisentimental
AvalohAlyn întreabă: