| Vizitiul a întrebat:

Cel ce nu poate intreba, nu poate trai?

15 răspunsuri:
| Vizitiul explică:

ZeRoBaraT, daca nu te lasi poluat, eu nu te pot polua, pe cuvant. Nu am vorbit de supravietuire, am vorbit de traire, sunt doua chestii diferite. Pentru a supravietui am nevoie de apa si mancare. "A trai" implica mult mai multe, cu trimitere la partea spirituala, ca spiritul trebuie hranit. Sper c-ai inteles.
ButterflyGirl, n-am scos-o eu, nu sunt atat de luminat. Este o zicala, o afirmatie facuta de un personaj care a trecut prin viata mai mult decat mine si voiam sa aflu si alte opinii. Atat, nimic mai mult!

| Vizitiul explică:

Mada, acum, ce sa-i faci, mai trebuie' sa fie si intrebari stupide. Nu putem fi toti inteligenti.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cel ce nu poate întreba, nu poate dormi. Iar cel ce nu poate mânca nu poate trăi.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Posibil...insa stiu sigur ca eu pot trai fara a intreba! Raspunsurile la intrebarile mele nepuse ( gandite sau negandite ), le aflu oricum din intrebarile celorlalti happy

| Dash a răspuns:

Si cel ce nu poate raspunde, nu poate vorbi...

| andreiuuutza a răspuns:

Ba da, daca poate sa isi puna singur intrebari si sa caute raspunsuri, cele mai bune raspunsuri la marile dileme cu care ne confruntam le gasim singuri.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Asta de unde ai mai scos-o?

| IoanaRusu a răspuns:

rolling on the floorEinstein vrea sa spuna ca daca nu intrebi inseamna ca nu esti curios,daca nu esti curios inseamna ca nu ai capacitatea de a afla lucruri noi, daca nu afli lucruri noi esti prost, daca esti prost esti ca si mort.deci cam asa ethinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Cita a răspuns:

Pai daca nu intrebi despre un lucru care nu stii,si acel lucru te ajuta sa traiesti,si daca nu stii mori.
De exemplu,esti nou intr-o inchisoare si esti condamnat la moarte, ca sa poti traii mai mult mananci o bomboana cu gust oribil laughing
Si la inceput nu se zic regulile, iar tu nu intrebi...atunci ala ai fost laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, da' s-ar putea sa se aplice si aluia care intreaba prea mult.

| Oceanborn a răspuns:

Poate trai, dar ar fi pacat!

| ValiPopescu a răspuns:

Mda...motiv pentru care exista site-uri ca TPU laughing)

| RestInPace a răspuns:

Tu daca nu ai intreba din astea ai putea supravietui? te roaga omenirea ...ne poluezi cu intrebarile tale. sper ca nu estisentimental