Pare mult prea simplu, ca să fie adevărat (deşi mici îmbunătăţiri este posibil să existe). Îmi vine greu să cred că abia în secolul XXI cineva s-a gândit la asta şi treaba asta se cercetează abia acum, dar mă rog...
Să nu ajungem ca ăia ce îşi omorau semenii şi îi mâncau sau beau sângele victimelor, chipurile, pentru a le prelua puterea.
Posibil, dar, cum spuneam, încă nu e sigur. Vom trăi şi vom vedea.
Oricum, pentru o mică revigorare efemeră nu ştiu dacă riscurile şi costurile ar fi justificate. Se poate obţine cam acelaşi rezultat (sau poate chiar mai bun) şi cu alimentaţie sănătoasă şi sport.
Mie că cercetătorii ăştia doi se îmbată cu apa rece.
O problema este de unde luam toti sange tanar. Tinerii sunt mai putini ca batranii. Pe langa sange mai intervine si imbatranirea celulei. POti sa lungesti viata dar nemurire nu exista (inca).
Da e o problema in a crede ca e pentru toata lumea asa ceva.
Ba? tu crezi ca vampirii de ce sant nemuritori? ei sug sange tanar.in general de la fetele balaie cu trup subtire si inalt.fiindca mai sant si vampiri buni care nu vor sa muste de gat, au abonament intr-o anumita perioada a lunii, si se duc atunci.
Daca nu se descopera cat sunt eu in viata sper sa nu se descopere niciodata "secretul vietii vesnice". Numai d-al dracu', sa nu mor eu si sa traiasca altii vesnic.
Cea mai tampita chestie ce am putut-o citi. NU exista viata vesnica, nimic nu rezista fara a se "imbatrani", deteriora in timp.E vorba de legea a2a a termodinamicii, principiul entropiei, totul se deterioreaza.Se refera nu numai la fiinte ci la orice. Daca iti doresti viata vesnica atunci apeleaza la religie, fiind singura ce promite acest lucru.
anonim_4396 întreabă:
trabooc întreabă: