Chiar daca se va demonstra ca exista acea particula teoria ca exista un Creator tot va exista.Ma voi uita dupa, la stiri.
@alantigergerid
eram convins ca vor aparea si cei ca tine repede la intrebarea asta sa se bage in seama
omu a vb de acceleratorul de particule nu de un dumnezeu asa ca nu mai vb prostii
in caz ca nu stiai experimentul acela e ceva stiintific nu religios
nu ar strica sa despartim topic-ul stiinta de cel religios si asa poate nu se vor mai confunda borcanele
Anonimule, ce legatura are religia cu Creatorul? Creatorul e cel in care cred si majoritatea oamenilor de stiinta, Creatorul nu e Dumnezeul biblic, Creatorul e cauza noastra de aparitie.Nu intelegi, las-o balta.
Super informatia!
Pentru lamurirea multora, ar fi util sa faci o scurta "introducere in tema".
Incep eu:http://209. 85. 135. 132/search? cu=cache:BocUcnD6Ot0J:fizicaparticulelor.ro/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D82%26Itemid%3D48+particulei+boson+higgs&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Sincer ma indoiesc ca mai mult de 1% din populatie va pricepe ceva din acest experiment. Cu siguranta eu nu ma numar printre ei.
@anonim - "fanatici teisti" zici? Poti sa ii si nominalizezi, sau ai postat doar asa, sa te afli in treaba?
Ia uite unu din cei nenominalizati caruia se pare ca nu i-a placut ca nu ii apare numele pe lista de nominalizari: AlanTigergerid
http://www.tpu.ro/utilizator/blqw
# 30 Martie 2010 21:25: Vot stupid la raspunsul: Se stiu ei singuri si poti sa iti dai si tu seama cine...
Dupa criteriul votului stupid poti sa ma treci si pe mine pe lista. Chiar este stupid raspunsul tau.
Anonimule, raspunsul tau chiar e stupid, are dreptate regis. Iar eu nu sunt nici pe departe fanatic teist.
Vad ca mi s-a sters mesajul.
am sa repet intr-un mod mai civilizat ce am zis in el.
@regis alan e un fanatic pentru ca orice discutie pentru el se reduce la creator. nimeni nu a pomenit despre ceva supranatural (zei, draci, fantome, etc) si el s-a trezit sa zica:
AlanTigergerid a răspuns:
Chiar daca se va demonstra ca exista acea particula teoria ca exista un Creator tot va exista.Ma voi uita dupa, la stiri.
Oare de ce ti s-a sters mesajul? Fanatic religios inseamna cu totul altceva.Stii bine ca CERN vrea sa afle cum a aparut Universul, crede ca printr-o explozie numita Big-Bang ceea ce ar infirma existenta lui Dumnezeu, existenta unui Creator, existenta Creatorului, la asta m-am referit.Vezi discutiile ce se poarta pe internet. Fanatic religios inseamna cu totul altceva. M-am convins, inteligenta ta lasa de dorit.Doar pentru faptul ca esti ateu nu inseamna ca esti mai superior si ca ai dreptate.Nu uita ca esti egal cu un crestin, poate mai decazut moral.
@anonim - se pare ca nu faci diferenta intre cineva care crede intr-un creator si un fanatic teist. Dupa cum nu faci diferenta intre singular si plural, din moment ce ai mentionat "fanatici teisti" referindu-te la o singura persoana. Fara suparare, fanaticul in cazul de fata pari a fi tu.
anonim_4396 întreabă: