| play4girls a întrebat:

Che Guevara, ar putea fi "iisus"? tinand cont de parcursul vietii sale.sa presupunem ca "mesia" s-ar fi nascut in zilele noastre, cum ar fi reusit sa convinga lumea sa creada intr-un "duh"? tinand cont, ca tehnologia e foarte avansata...stiu ca suna ciudat, dar credeti-ma, am si eu "filmele" melelaughing... spor-social!

15 răspunsuri:
| Alessio_8778 a răspuns:

Nu sunt dovezi ca Iisus a existat cu adevarat, si daca intr-adevar a existat nu a fost fiului lui dumnezeu, pentru ca poporul evreu la negat, iar daca vei citi cu atentie biblia vei vedea ca Iisus ii face pe toti non-evreii caini! El a venit pentru evrei, si dupa cum spuneam evreii l-au negat ca fiind mesia! Oamenii cred asa mult in ceea ce spune religia pentru ca au sentimentul de vinovatie si frica fata de necunoscut, in fine. fiecare crede in ce vrea! Sa stii ca religia are un scop f important in societate mai ales pentru controlarea maselor de oameni

| solumaam a răspuns:

Se vede ca ai filme laughing
De unde ai facut tu legatura intre Che si Isus nu stiu...dar filme sunt convins ca ai laughing
Che a fost un revolutionar care are pe constiinta muuulte crime si a avut norocul ca la omorat Castro si a ajuns martir pentru ei!

| MagicSmile7 a răspuns:

Pai daca tehnologia din p.t.d.v este mai "desteapta" ca Isus, atunci nici nu ma astept la alte intrebari.

| wales a răspuns:

Cand va veni Isus toti i-L vor vedea:
'' Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.'' (Mat.24:30).
In ziua aceea unii se vor ingrozii iar altii se vor bucura:
'' 31. Cand va veni Fiul omului in slava Sa cu toti sfintii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
32. Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre;
33. si va pune oile la dreapta, iar caprele la stanga Lui.
34. Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: "Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii.''( Matei 25 ).

| noktambul a răspuns:

1.O comparatie destul de deplasata intre Che si Iisus! Daca il comparai cu Gheorghe Doja, mai mergea laughing 2.In "filmul" tau, Mesia apare in zilele noastre.( Presupun ca este vorba de un nou Mesia, pentru ca Iisus si-a facut deja simtita prezenta acum vreo 2000 de ani!) Nimic nou in "filmul" tau : nu vezi ca tot timpul apar tot felul de tampiti care se cred salvatorii sufletelor si izbavitorii omenirii si garantii fericirii vesnice? Tampiti destul de convigatori, cu adepti care, evident, ii vad ca pe un nou Mesia. Nu am cunostinta de vreunul din astia care sa aiba ca adepti cam 33 % din populatia globului. S-ar putea( dar ma indoiesc) ca unul din ei sa reuseasca ca noile sale "adevaruri" sa fie imbratisate de o treime din locuitorii planetei. Dar vor trebui sa treaca iar vreo 2000 de ani. Si nu-mi prea pasa, din punctul asta de vedere, ce va fi peste 2000 de ani.

| bebetho a răspuns:

Cum ar fi convins lumea? Extrem de simplu : facand o. asa zisa, minune.

| AndrogynBeauty a răspuns:

Semănau la faţă, sau ce? Bărboşi amândoi... în rest, nicio legătură între revoluţionarul comunist Che şi personajul închipuit în religia creştină. Aşa cum cineva a zis: el nici măcar n-a existat.

| GyeBaek a răspuns:

Nu n-are cum, chiar tu ai zis dovada ca n-ar putea fi Iisus.

| carpediem a răspuns:

De fapt Isus e Che Guevara. Nu ti-se pare dubios ca oriunde sunt credinciosi sunt convinsi de o singura persoana sa-l urmeze catre o cauza? Ti-au spalat creierii filmele alaea. Sau prizezi ceva? Dupa ce ca nu exista nici un Isus, acum mai e si cineva reincarnat in el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solumaneeeeee, de ce nu scrii bre nene ca in tineretile lui a fost un bandit? ca asta a fost
play4girl's, suna prea apoteotic, crezi ca cei care il idolarizeaza pe Guta il cred Sf.Petre?laughing

| solumaam a răspuns:

NICU ...eram prea revoltat de comparatie si de ideile unora si am omis laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si uite-asa, s-a mai dus dracu' un mit...

| play4girls explică:

''oameni buni!'' ok, ar fi trebuit sa scriu un roman, pentru a ma face inteles de ''toti''laughing...eu sunt ateu,si nu cred in toate cacaturile astea religioase,de fapt religia sta la baza capitalismului. daca ar ''trebui'' sa cred in ceva/careva,as putea crede in Che Guevara,pentru lupta sa inpotriva capilatismului(stiu ca a fost un criminal dar asta e o alta poveste,nu o sa stau acum sa va expic ce/cine a fost Che,stiti deja,credlaughing, si nu sunt nici comunist, doar ca urasc capitalistiilaughing )si a murit pentru asta. uite si legatura dintre ''iisus'' si Chelaughing(pentru care au inteles-o)...in fine, eu cred in MINE, si asta ma face sa obtin tot ce vreau(si nu ma refer la lucruri materiale). minte bolnava,,, ce s-a faci!?laughing(spun ei)

| solumaam a răspuns:

Au dreptate ce (spun ei) laughing
Au fost mii sau zeci de mii care s-au sacrificat pentru un ideal si majoritatea sunt anonimi care ar avea mai multe sanse la asemenea comparatie decat Che!
Daca zici ca nu esti comunist dar nu ii inghiti nici pe capitalisti atunci ce esti in afara de ateu?
Esti un trool!
Daca nu stii ce semnifica termenul i-ti fac trimitere la wiki!

| play4girls explică:

@solumaam:''trool=un grup de muzica rock(black metal)norvegieni(copy-paste wiki)''laughing.TPU e un site social.fiecare are dreptul de a adresa intrebari sau daca sunt capabili,dau si raspunsuri.uni TPU-isti ''culti'' dau reply,dar de fapt ei se ''invart in jurul subiectului'', pentru ca, nu au un raspuns clar si concret.nu sunt trool,
dar ''imping dreptul la replica, cat pot de infata'',
stii bine ca daca eram fata in fata
nu mai ''maraiai'' nimic, stiind ca esti varza.

tu esti singurul care a dat 3 replici.
eu nu stiu de ce *** te mai complici!?
de fapt tu ce vrei sa ne explici?
n-are rost sa te implici,
in discutii de ''copii mici''.

asa ca iti spun bafta! si las-o balta! cu replicile tale de ****, oricum esti praf, si mai ai multe de invatat.