Depinde de cum vede fiecare lucrurile Parerea mea este ca atata vreme cat iti sta bine cu chelie si tie iti place cum arati nu poate fi un defect
mai rau este in cazul fetelor
))la ele clar nu se poate numi chelia o"calitate"...dar aici e vorba de parerea fiecaruia
Cita timpenie.Atita filosofie pe turta unei biete chelii. Aveti probleme serioase daca va poate opri mintea din rumegat, fie si pentru citeva minute, o cit se poate de banala chelie.Singura mea problema este ca o am dar nu m-a oprit deloc pina acum.Traim in buna intelegere.
frate
chiar ieri mi-a căzut în mâna o cărticică delicioasă,scrisa în jurul sec al V-lea de un episcop creștin,Synesius,care nu era el foarte ortodox
îi spune "Elogiul Calviției"-este un exercițiu de retorica,dar excelent executat, în raspuns la un"Elogiu al parului"
dacă le ai cât de cât cu mitologia, ți-l recomand din toata inima-râzi cu lacrimi!
@Saya şi @Emma eu pe care să cred?! Frumoase răspunsuri, bravo!
@DinuMarius26 cred că este ceea ce vrei tu să fie, o calitate sau un defect!
Depinde cum o ei, eu zic că nu e nici o calitate dar nici un defect.
Sunt oameni mulţi care îi stau bine cu chelie, chiar foarte bine şi sunt persoane care arată bine cu părul lung!
Nu cred că este o calitate dar nici un defect.
Buna! Niciodata nu poti sti in functie de cea ce gandeste partenera ta adica daca pe ea nu o deranjeaza atunci nu are rost sa te deranjezi nici pe tine
Nu cred ca e un defect dar nici o calitate e ceva normal am vazut oameni sa cheleasca si la 30 de ani sau sa se inalbeasca parul sau la 20 depide de viata ta cat de linistita o ai
Depinde. Unora le place,altora nu prea. Sunt persoane carora le sta mult mai bine fara par, iar in acest caz putem spune ca este o calitate. Daca nu te simti bine fara par, sunt numeroase solutii care te pot ajuta sa scapi de eceasta "problema". Daca tie iti place, nu ar trebui sa iti faci griji. Take care!
Daca stii proverbul/zicala "Parul destept paraseste capul prost" clar este un defect. Dar chelia este de fapt o boala