Nu din nou întrebarea asta!
Criza- Nu știu cât de adâncă e criza și cât de mult este doar un joc făcut de televiziuni așa că nu mă bag.
Cutremure-Au fost mereu și mult mai puternice, vrei să ne amintim de 77?
Tsunamiuri au mai fost și din ăstea destule până acum și vor mai fi și după 2012. Oricum sunt cauzate tot de cutremure deci nnu înțeleg de ce ai mai ținut să precizezi și asta.
Râurile-Se numește poluare, nu e god care bagă sânge în ele, de asta te asigur!
Pasari&pești- Morți tot fin cauza poluari sau a diferitelor boli ( vezi gripa aviara)
Bombardamente- Ți să-ți amintesc că până acum au mai fost mii de atentate ( să ne amintim de turnurile gemene) și vreo 2 războaie mondiale...
Deci nu cred că vine nici un sfârșit, tot ce ai scris tu acolo sunt lucruri perfect normale care nu se întâmplă numai în apropiere de 2012 dar s-au mai întâmplat și cu mult înainte.
Iar intrebarea asta?
"Copy paste raspunsul de la http://www.tpu.ro/......ce-sa-mai/ "
Criza mondiala a mai fost, cutremure pe pamant mereu au fost, tsunami-uri au fost si ele, bombardamente au mai fost si ele, nu inteleg ce anume te mira atat de mult.
Iar daca va veni sau nu sfarsitul lumii in 2012, nimeni nu poate sti cand va veni.
Poate da poate nu ramane de vazut la cate sfarsituri de lume au fost si niciunul nu a devenit realitate.
Da, va veni! Ia-ti familia si du-te si construieste-ti un adapost anti-atomic. Doar asa vei scapa! Nu mai sta pe TPU, ca pierzi timp pretios!
Pe tine te freaca sfarsitul lumii si ai la avatar o baba cu tatele pe-afara?
_) _)
O _O
Seems legit.
Eu cred ca evenimentele astea care se petrec sunt normale, au fost si vor fi intotdeauna, nu este nici un motiv de ingrijorare, nu o sa vina sf lumii in 2012 sub nici o forma
Buna!
Nu crede toate prostiile spuse de mayasi, în plus, și noi le-am interpretat greșit: Mayasii spun ca (,) calendarul lor se termina în 2012, nu și LUMEA.
Într-adevăr, se vede cum lumea o ia repede la vale, dar noi nu putem schimba nimic, e prea târziu. Deci, în concluzie, sfârșitul e destul de aproape, nu se știe când vine.
Sper ca te-am ajutat și te-am făcut sa înțelegi în ce situație ne aflam. O zi buna!
Aaaa pai sfarsitul lumii va veni cand va vrea Dumnezeu si numai El va sti cand va veni...
Dragii mei, eu nu am zic ca eu cred, sau ca va veni, doar v-am intrebat pe voi, sa vad ce parere aveti, dar daca voi nu citi intrebarea cum trebuie.
Nu,sfarsitul lumii va veni atunci cand niciun om nu va mai crede in Dumnezeu,cred ca Dumnezeu ne pedepseste cu toate aceste dezastre, nu sunt eu experta, dar asta e ce cred si eu la 10 ani
Nu va veni niciun sfarsit, crize mondiale si foamete au mai fost, chiar mai mari, cutremurele sunt ceva obisnuit, este un fenomen natural, tsunamiurile sunt provocate de curemurem, iar despre rauri rosii, culoarea poate fi provocata de diverse microorganisme care elibereaza substante chimice(ca si in cazul marii rosii), sau se pot deversa substante chimice ce influenteaza apa si animalele din ea.In final totul are o explicatie logica.Singurul caz in care ar veni un asa zis sfarsit ar fi daca ne-ar lovi un meteorit, sau ar fi furtuni solare indeajuns de puternice incat sa deregleze campul magnetic al Terrei, lucru cam improbabil.
Despre sfarsitul lumii in 2012 eu zic ca sigur nu va fi.deoarece din acel calendar al mayasilor(nu stiu daca am scric bine) care se termina in 2012 s-a ajuns la prostia asta.toata lumea vorbeste ca daca s-a terminat calendarul, gata si cu viata. poate calendarul ala semnifica altceva.si zici de cutremure si de alte chesti, nu au legatura.ma rog pana la urma fiecare crede ce vrea dar pana la urma nimeni decat Dumnezeu poate sa stie cand vine sfarsitul lumii.nu te mai gandi la asa ceva.
S-a demonstrat ca sfarsitul planetei Terra va sosi peste 6 miliarde de ani,atunci cand soarele va deveni o "pitica alba", care se va transforma intr-un inapoi in soare, doar ca de zeci de ori mai urias.Atunci puterea soarelui va arde suprafata Pamantului si toate formele de viata de pe acesta.
Daca toate aceste presupuneri ar fi fost adevarate, sfarsitul lumii ar fi venit in jurul anului 1000.
Eu nu cred. Citeste pe net ce o sa se intample cu adevarat in 2012 si realizezi ca e o diferenta
Buna!
Ce cred,cred ca ar trebui sa iti traiesti viata si sa nu te mai gandesti la asemenea prostii,chiar daca criza ne afecteaza pe toti, criza a mai fost si inainte si nu a fost sfarsitul lumii, cutremure au mai fost si inainte si nu a fost sfarsitul lumii [gandeste-te cum s-au creat continetele probabil au fost cutremure si mai mari] iar banalita din astea cu sfarsitul lumii in 2000 ba nu in 2002 sau 2011, doar tampeni.
Cred ca ar trebui sa iti vezi de problemele reale.
Si acum cateva secole cand era plina lumea de razboaie si mureau miliarde de oameni nu s-a terminat lumea. Si oricum exista solutii pentru toate. Daca lumea ar fi facuta numai din bine nu am evolua. Voi chiar vreti sa muriti, sau ce?!
Nimeni nu stie cand va veni sf lumii.Cine crede ca sf va veni in 2012 inseamna ca nu crede in Dumnezeu Numai EL stie momentul.