| Medis a întrebat:

Chiar merita sa lupti pentru dragoste chiar si atunci cand toti ceilalti sunt impotriva ei?

Răspuns Câştigător
| Aesir a răspuns:

La intrebarea asta depinde si ce varsta ai si de persoana cu care stai. De obicei cand persoana cu care vrei sa stai e persoana cat de cat serioasa nu o sa fie toti impotriva ei.

17 răspunsuri:
| emiitzzy a răspuns:

Daca chiar va iubiti dah dragostea invinge orice obstacol si in ciuda tuturor puteti fii impreuna si fericiti:X doar ai grijaworried

| AnonimGirl a răspuns:

Da, normal. Dragostea este cea mai importanta parte dintr-o relatie. Cealalta este increderea. Nici un om nu trebuie sa isi piarda speranta. Daca iti pierzi speranta, te numesti las. LUPTA! Dragostea este importanta! Fundita? puppy dog eyes

| niNNu a răspuns:

Nu.Am facut-o si eu odata tot pierzi!

| stelistu30 a răspuns:

Da merita daca tii cu adevarat la aceea persoana:X si tine minte dragostea invinge orice obstacol funda pls?

| lolly a răspuns:

In dragoste nu conteaza parerea celor din jurwinking doar a ta!

| Kristtine a răspuns:

Da, merită să lupţi pentru dragoste chiar şi atunci când toţi sunt împotriva ei! Aşa le vei dovedi că nu renunţi uşor şi că tu chiar iubeşti cu adevărat love struck Nu te lăsa păcălit de ceilalţi!batting eyelashes Ei vor să organizeze vieţile celorlalţi oh go on s-o facă aşa cum au ei chef oh go on

| Đϋffγ a răspuns:

Merita love strucklove strucklove struck
cel mai frumos sentiment este sa iubesti si sa fi iubit.
Daca tu iubesti cu adevarat at parerea celorlanti nu mai conteaza deloc happy

| MadRaven a răspuns:

Sigur ca da.asta daca persoana iubita te iubeste cu adevarat si merita sa lupti pentru dragostea voastra.

| ZaKid a răspuns:

Seeeeex rolling on the floor.
Glumesc, conteaza parerea ta, nu ce spun altii si cum gandesc altii.
Nu ei iti controleaza actiunile si sentimentele si mai ales inima.

| LittleDreamer a răspuns:

Depinde si in ce sens sunt impotriva. Ar trebui sa ii asculti putin si pe cei din jur sa vezi daca nu au dreptate sa se opuna, poate baiatul/ fata nu este pentru tine, profita sau ceva si tu nu reusesti sa iti dai seama, orbit/a fiind de iubire... Si sa stii ca parintii sunt cei pe care ar trebui sa ii asculti pentru ca ei iti vor binele, pe restul da-i incolo.

| stefancelmare7 a răspuns:

Da,merita.dragostea merita totul

| AnaMariaG a răspuns:

Well la mama a meritatbig grin.Deci presupun ca da

| Cojeae a răspuns:

Da merita doar daca te lupti pentru o persoana care te intelege si merita. Nu trebuie sa te intereseze ce spun cei din jur dar cateodata e bine sa-i asculti si pe ei, poate unii au dreptate. Daca persoana de care te-ai indragostiteste una mai dura poti sa o schimbi in una buna

| Axzet a răspuns:

Daca tu il iubesti si daca el te iubeste.Merita! Pentru dragostea adevarata mereu sa lupti.

| Deewtza_3796 a răspuns:

Da, daca iubesti sincer

| Andra_3308 a răspuns:

Paai. nu am eu multa experienta, dar imi place de un baiat de 2 ani, iar la inceput nimeni nu il accepta, ai mei nu il agreeau deloc, dar nu am renuntat la el. acum suntem ceva mai apropiati, iar parintii mei ma sprijina si sunt de acord cu el intr-o oarecare masura big grin

Întrebări similare