De unde citezi? Conteaza mult contextul, m-ar interesa sa stiu. Ulterior iti spun si ce am inteles eu.
Am citat din raspunsul lui RAY de aici:
https://www.tpu.ro/......cum-de-un/
Ei bine astea-s discutii unde deocamdata ne putem da fiecare cu parerea, n-avem cum sa verificam. Avand in vedere ca atatia s-au pripit sa ofere evolutiei si existentei un sens, iar deseori au gresit, unii decid sa ateste ca nu are sens sau scop. Fiindca noi personal oferim sens si scop, in functie de cine suntem. Se numeste evolutie pentru a explica faptul ca se produce o schimbare, dar motivele acelei tranzitii sunt incerte si chiar ele insele sunt schimbatoare de la o persoana la alta. Precum tu crezi in Dumnezeu, altcineva crede in alti zei ori crede chiar in faptul ca nu e nimic dincolo, asadar n-ar avea sens. Legat de sentimente, se incadreaza in aceeasi discutie. Ca sa rezumez totul... Noi CREDEM, dar cu siguranta nu STIM.
Deci am diluat si teoria evolutionista reducand-o doar la o schimbare. Insa nu e doar o schimbare ci observam un progres o imbunatatire in abilitati cel putin in stiinta si tehnologie. Faptul ca putem gasi raspunsuri la intrebari precum cum? si de ce asa si nu altfel? de fapt gasim ca orice lucru exista cu un motiv. Doar o persoana creatoare are motive. Si omul nu a facut lantul trofic.