Eu de doua ori si, acum a treia oara, pentru mine nu sa va raspund voua.si tragedia veacurilor,si faptele sfintilor, si talmacirea pildelor din biblie, si multe povestiri cu talc.si tot site0ul ateism.ro,si toate cele ce mi-au cazut in mana stiintifice, literare sau religioase timp de 41 de ani de cand citesc.si asta mi-a confirmat existenta unui Dumnezeu atoate creator si a unui cuvant intrupat, o sabie cu doua taisuri ce are puterea de a desparti sufletul de trup.de ce intrebi? sa vezi cat esti de in urma? tot eu sunt in urma ta.dar nu te intreaba nimeni.insa stii singur ca; prostul are mintea odihnita, si in biblie la eclesiastul este scris; unde este multa cunostinta, este si multa suferinta.nu te intreb de ce fiindca nu ai sti ce sa-mi spui.si vreau sa ramai totusi superior.as vrea sa fiu harnc n credinta cat santeti voi in batjocura.dar ma tem ca mai degraba sunt necredincios decat credincios.raspunzand in halul asta.esti fericit acum?
Bună dimineața! Deci ești ateu sau crezi că există Dumnezeu? Cum adică ai citit tot site-ul ateism.ro? Nu ești cel care a pus întrebarea sau ești alt utilizator cu nickname Anonim?
Știu că întrebarea este de 10 ani și ceva. Dar poate mai exiști ca utilizator pe TPU
anonim_4396 întreabă:
Chimied întreabă: