Ce fel de crestin esti daca nu sti cine este Iisus Hristos?
Iisus este fiul Lui Dumnezeu
Isus cu un singur "i" provine din ebraica si inseamna magar! Iisus nu este fiul lui Dumnezeu, e fiul unui soldat roman! Din punct de vedere biblic ( pe care eu n-o cred, este o carte de mituri, in mare parte) a fost fiul lui Dumnezeu!
Iisus este fiul lui Dumnezeu. Iisus (Dumnezeu Fiul), Dumnezeu ( Dumnezeu tatal) si Sfantul Duh formeaza sfanta Treime si se considera ca ar fi Unul singur impartit in 3 persoane . Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Iisus Hristos este si Dumnezeu (face parte din Sfanta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh)
Poi depinde de ce religie apartii... daca esti crestin, da, a fost fiul lui Dumnezeu.
A fost Fiul lui Dumnezeu trimis pe pamant sa ne mantuiasca pe noi, pacatosiS-a rastignit pentru ca noi sa capatam suflet nemuritor din dragoste infinitaMare sacrificiu pentru niste pacatosi ca noi
Isus a fost un evreu decazut si aruncat din scolile de pe atunci pentru comportamentul lui imoral, iar hristos este un fel de hitler al zilelor noastre.Cu totii suntem fiii Lui Dumnezeu.
Isus a fost dumnezeu intrupat.deci pentru noi este dumnezeu omul.care s-a intrupat pentru a ne judeca dupa limitele in care traim si murim noi.care a inviat in trup ca al nostru pentru a putea si noi crede in invierea din morti.si acum Iisus este fiul lui Dumnezeu cum era si inainte, si sade la dreapta tatalui.
Fiul lui Dumnezeu, CEL ce s-a răstignit pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire... ce-ar fi să înveţi "CREZUL"?, ca vei găsi singur/sigur răspun la întrebare!
Iisus se numea Jeshua ben Josef si a fost fiul spiritual al Creatorului Universului. Toti suntem copiii Lui spirituali, dar ne nastem din parintii nostri humanoizi. Asa s-a nascut si el. Profetul Nathan a spus ca Mashiah se va naste din Casa lui David ca un fiu spiritual al lui Yahve. Iar Profetul Isaia a zis ca mama lui va fi o fecioara aflata la prima ei casatorie cu un sot humanoid si evreu. Asa trebuie interpretate vorbele Profetilor judei!