Lipseste ceva foarte important din acele invataturi. Aceea este munca! Putem sa ne indeplinim orice vis(in anumite limite) atat timp cat avem vointa, dorinta si Muncim pentru el.
Nu merge măi, pentru că nu se bazează pe o cunoaştere psihologică nici măcar minimală. Nu există un subconştient pe care TU să-l poti programa şi el să te ducă pe direcţia aleasă. E total fals. Este vorba despre o carte care s-a vândut în milioane de exemplare, e o carte care e făcută să fie vândută şi nu să ofere o reţetă. O astfel de reţetă nici măcar nu există. Fiecare dintre noi speră să de găsească o formula magică care să-l ducă, cu minimul de efort, la o bunăstare materială şi afectivă. Poţi să alegi să crezi ce vrei. La mine nu a mers şi nici nu avea cum să meargă. În momentul de faţă, nici nu-mi doresc să fi mers. Dacă vrei bani, citeşte-l pe Kiosaky. Dacă vrei succes pe plan sexual, citeşte Arta seducţiei. Simple as that. Dacă mai cteşti şi o psihologie minimală, te poţi considera un om fericit. Depinde ce-ţi doreşti. Nici nu îmi vine să cred cum am putut crede într-o prostie aşa de mare cum e The Secret (evident, bănuiesc de ce).
Deşi ţi l-am mai dat pe tipul ăsta, ştiu că l-ai ignorat: www.youtube.com/watch?v=htWWCAILbPQ
www.youtube.com/watch?v=Z380KXcdUuw
Am încercat, dar nu cât trebuia. Și nici cum trebuia. Voi mai încerca, acum că m-ai remotivat...
AvalohAlyn întreabă:
LisaJulie întreabă: