| AmelyRain a întrebat:

Cine a zis ca "prostia doare"si de unde a stiut?

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu stiu cine a zis, dar stiu cu certitudine c-a ajuns la aceasta concluzie datorita urmarilor prostiei.

| Flav a răspuns:

Eu, cand m-am trezit pe veceu ca nu am hartie igienica.

| Eღilia62 a răspuns:

Experienta proprie.

| NuDauFunda a răspuns:

Probabil l-a durut prea tare si s-a hotarat sa marturiseasca

| bendis92 a răspuns:

A fost la doctor laughing
Nea Gheorghe la doctor.
- Dom' doctor, cand apas cu degetul pe ochi, ma doare, cand apas cu degetul pe palma, ma doare, cand apas cu degetul pe genunchi, iar ma doare...
- Nea Gheorghe,... ti-ai rupt degetul.

| Amorezatul a răspuns:

E o vorba din popor, nu orice zboara se mananaca! Nu lua si tu totul de-a gata, doar nu crezi asa ceva? Sau care este problema la tine lipsa vreunui simptom? laughing)) Nu iti bate capul dar poti sa o intrebi pe diriginta ta lucrul asta asta, sunt sigur ca v-a sti ce sa iti raspunda!

| Amorezatul a răspuns:

Acum pe bune: sunt momete cand prostia doare: Atunci cand probezi daca ai scapari de gaze la butelie cu bricheta aprinsa, cand suni la 112 ca sa te distrezi apoi sa iei o amenda de te ustura curul. Este o vorba din folclor, autor anonim si probail mai mult ca sigur a descoperit pe pielea lui asa ca s-a hotarat sa ii previna si pe alti!

| xname23 a răspuns:

Oricine a zis-o probabil ca a constatat pe propia piele

| cthulhu a răspuns:

Eu stiu ca prostia nu doare. Ai vedea multi tavalindu-se pe jos de durere.

| LaYeR a răspuns:

Este o vorba romaneasca, oricum nimeni nu este atat de sadic incat sa faca prostia sa doara iti dai seama ca cel putin in Romania s-ar urla de durerelaughing

Întrebări similare