Femeia gravida in caz de accident salvezi 2 vieti nu un mosneag care e posibil sa moara orcand gravida si mai ales copilul au o viata inainte.mosul si-a trait`o deja
Femeia gravida, ca batranu a stat stat destul cu basanau pe scaun pana ajunge asa si stii cum se zice :
"Mosu si-a trait traiu si-a mancat malaiu "
Logik, o femeie gravida! Batranul ar face haos in autobuz. Adica sincer, un batran cu handicap nu ar merge cu un autobuz!
La cat de tampiti sunt romanii ...niciunul!
in realitate ar trebui sa aiba amandoi prioritate in egala masura
Eu cred ca amandoi. Intr-un fel are voie si femeia gravida pentru ca ea va da nastere unui nou prunc, dar si batranul pentru ca acesta este invarsta. Deci, raspunsul la aceasta intrebare v-a ramane necunoscut.
Femeia gravida deoarece ea trebuie sa aiba girja de ea si de bebelusu ei, batranu oricum mai are putin si moare
Femeia gravida, pentru mine mosnegii si babele n-au niciun fel de prioritate, am o totala scarba fata de ei, in tramvaiul 11 din iasi toate babele vin dimineata la piata cu tramvaiul chiar si pentru o singura statie, daca nu le cedezi locul se uita la tine de parca ai lepra, asta in cel mai fericit caz.
Eu cred ca depinde care vine primul. oricum e cam rar sa gasesti tu un caz din acesta.un batran cu handicap ar trebui sa fie mereu insotit de cineva. eu as ceda locul batranului. femeia gravida e tanara... poate sta si in picioare.
Amandoi! dar nu stiu ce sa zic, fiindca platesti si tu un bilet, deci si tu ai prioritate sa stai jos nu? ei bine, tine de bun simt sa il lasi pe unu dintre cei mentionati mai sus sa stea...bine e decizia ta, fa cum consideri
Amandoi,sigur mai este un tinerel in autobuz care poate sa se ridice.Si daca nu, e Legea Junglei.