| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Cine are prioritate in autobuz: o femeie gravida sau un batran cu handicap!

22 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Femeia gravida in caz de accident salvezi 2 vieti nu un mosneag care e posibil sa moara orcand laughinggravida si mai ales copilul au o viata inainte.mosul si-a trait`o dejalaughing

| Trolololololol a răspuns:

Simplu: TU!

| hummer24 a răspuns:

Femeia gravida, ca batranu a stat stat destul cu basanau pe scaun pana ajunge asa si stii cum se zice :
"Mosu si-a trait traiu si-a mancat malaiu " laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ordinea sosirii, primul venit primul servit.

| OriginalAngel99 a răspuns:

Logik, o femeie gravida! Batranul ar face haos in autobuz. Adica sincer, un batran cu handicap nu ar merge cu un autobuz!

| Vokii a răspuns:

Femeia gravida deoarece asteapt un copil,
Batranul ala si-o trait viata!

| xname23 a răspuns:

Banuiesc ca o femeie gravida pentru ca e vorba de doua vieti.

Apache
| Apache a răspuns:

La cat de tampiti sunt romanii ...niciunul!
in realitate ar trebui sa aiba amandoi prioritate in egala masura

| Hikari a răspuns:

Eu cred ca amandoi. Intr-un fel are voie si femeia gravida pentru ca ea va da nastere unui nou prunc, dar si batranul pentru ca acesta este invarsta. Deci, raspunsul la aceasta intrebare v-a ramane necunoscut.

| RainbowAndra a răspuns:

O femeie gravida clar. Sunt doua vieti in joc si mult mai tinerewinking

| RainbowAndra a răspuns:

Sper sa primesti multe raspnsuri >big grin

| Necrophagist a răspuns:

Eventual cedez femeii apoi ma ridic si tin batranul de brat

| ElySa a răspuns:

Femeia gravida deoarece ea trebuie sa aiba girja de ea si de bebelusu ei, batranu oricum mai are putin si moare rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un autobuz nu-i plin cu femei gravide si batrani cu handicap. Deci mereu exista prioritate pentru ambii in acelasi timp.

| DorelSudoru a răspuns:

Tu doar adica ai abonament laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dapai multi batrani nici nu mai au handi...capul.

| chelstone a răspuns:

Femeia gravida, pentru mine mosnegii si babele n-au niciun fel de prioritate, am o totala scarba fata de ei, in tramvaiul 11 din iasi toate babele vin dimineata la piata cu tramvaiul chiar si pentru o singura statie, daca nu le cedezi locul se uita la tine de parca ai lepra, asta in cel mai fericit caz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chelstone? sa traiesti, sa-mbatranesti...sa vedem cum te samtesti.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu cred ca depinde care vine primul. oricum e cam rar sa gasesti tu un caz din acesta.un batran cu handicap ar trebui sa fie mereu insotit de cineva. eu as ceda locul batranului. femeia gravida e tanara...tongue poate sta si in picioare.

| chelstone a răspuns:

Fumaretul, nu stiu de ca dar sper sa nu ajung sa imbatranesc...

| ReallySomebody a răspuns:

Amandoi! dar nu stiu ce sa zic, fiindca platesti si tu un bilet, deci si tu ai prioritate sa stai jos nu? ei bine, tine de bun simt sa il lasi pe unu dintre cei mentionati mai sus sa stea...bine e decizia ta, fa cum consideri

| CandyTetris a răspuns:

Amandoi,sigur mai este un tinerel in autobuz care poate sa se ridicehappy.Si daca nu, e Legea Jungleibig grin.