Wow, stai aşa, ce dovadă ai că extraterestii sunt inteligenţi? S-ar putea să ai dreptate, dar în ce priveşte OZN-urile, e cam fumată faza. Poate vin doar să viziteze şi să vadă cum e pe pămant. Poate chiar sunt pe pământ, cu noi, dar se ascund. Şi eu sunt fascinat de aceste chestii ''macabre'', dar nu cred în profeţia maya. Sigur există altă civilizaţie pe altă Planetă, dar în nici un caz pe una din planetele noastre. S-ar putea ca pe marte să existe ceva. Oricum, dacă au venit pe planetă, nu s-au expus oamenilor de ştiinţă pentru că e ca şi cum noi, oamenii, am găsi extraterestrii şi am încerca să ne adaptăm, după să ne ducem la un laborator cu extratereştii. Tu te-ai duce? În fine, ok, s-ar putea să ne şi salveze. Cred în aşa ceva, am avut şi eu incidentele mele cu ozn-uri. Dacă vrei să mai discutăm, dă-mi mesaj privat
In sfarsit vine nava mama sa ma duca acasa.
Cand o sa ma intorc pe Pamant, n-o sa vin cu ganduri pasnice, deja am inceput productia de seria a sondelor anale.
Cum si-au dat seama ca vin ai mei aici? Au oprit pe la o benzinarie spatiala detinuta de NASA?
Paranghelie,paranghelie,lumeee,nu ma pot crede singur intr-un univers atit de mare dar nici povestea asta n-o pot crede.
Cred cu tarie in alte civilizatii - nu in omuleti verzi cu capul mare. Oameni ca noi. Si da, pot fi mai avansati si e posibil sa ajunga pe Pamant. Asta nu inseamna ca va fi sfarsitul lumii, FRATILOR calmati-va. Sfarsitul Terrei va fi cand soarele se va stinge. Adica peste muuuuuuulti ani.
Eu cred. Adica de ce sa fim egoisti si sa ne credem singurii din univers? Nasa ascunde multe de noi. Pot sa zic ca noi traim intr'o iluzie. Nu stiu daca toate datele sunt adevarate, dar o picatura de adevar in tot exista.
Tocmai in acest text scrie "NASA acunde informaţia", "agenţia spaţială americană NASA ar încerca să ascundă de populaţie această informaţie importantă." Atunci tu de unde stii? Acum stie intreg TPU-ul. Ce prostie. Trebuie sa fi batut in cap sa crezi asa ceva.
Mai bine acceseaza pe google:
"italk documentare" si uite-te la documentare despre si cu OZN-uri.
nu stie nimeni daca exista extraterestrii.
unii cred ca da altii ca nu.
Dacă NASA ascunde informația tu de unde o ai? Ți-am zis să nu mai fumezi iarbă, vezi ce se întâmplă dacă nu mă asculți
* articol copiat dupa site-urile de stiri, unii nu stiu cum sa scoata bani, si cum chestia asta cu extraterestrii ii atrage pe toti, cum sa nu mai apara cate-o minciuna?
** oare daca asa ceva s-ar intampla, guvernele lumii nu ar fi deja intr-o febra a inarmarilor cu tot felul de arme sofisticate (indiferent de care ar fi decizia celor ce vor veni)?
Ce a scris "finn este un articol din revista "Enigme Neelucidate" de acum cativa ani, (ani buni).
Apropo, minti!
Dupa ce am citit aceasta informatie mi-au venit mai multe ideii in neuronii mei.
1. Aceasta poate sa fie adevarat pe motiv legat cu Maya, poate ca calendarul cela a lor s-a incheiat atunci cind conchistadorii i-au cucerit si astfel ultima zi din calendarul lor (21/12/2012) e ultima zi libera si din viata umanitatii, cred-ca evenimentul se repeta din nou numai ca in loc de conchistadorilor is extraterestri.
2. Daca aceasta informatie ar fi demonstrata si chiar acele obiecte ar fi nave cosmice atunci pregatirile de apare a planetei s-ar fi inceput de mult (adica s-ar uni toate puterile mari U.S.A, U.E, Federatia Rusa, China, etc pentru un scop comun.), insa aceasta din cite stiu eu nu se intimpla, U.S.A si Rusia se pregatesc de alegerile prezedentiale ce va avea loc in 2012.
3. Poate acele obiecte care spui tu ca au forma sferica, cilindrica, poate sint doar niste asteroizi simpli ce au o astfel de forma, eu consider ca daca as fi in locul extraterestrilor nu m-as lasa descoperit pentru un asa interval de timp (aproximativ un an si 1/2) ci as ataca Terra prin surprindere ca efectul sa fie mai mare.
In final pot sa mentionez doar un singur lucru: Vom trai si vom vedea.
Am să țin minte această dată. Să ne țină Dumnezeu sănătoși până atunci și în luna ianuarie te voi întreba ce-ți mai fac OZN-urile. Sper să le ajungă kerosenul.
Asta face din planul "Noua ordine mondiala" lumea trece printr-o criza si nu se intrevede iesirea din ea, s-a incheiat faza cu capitalismul, s-a epuizat dupa o perioada de cateva sute de ani, lumea trebuie pusa la munca si trebuie descoperita, inventata alta formula. Se pare ca se coace in America posibilitatea invaziei pamantului si populatia lumii va trebuii sa fie angrenata in acest plan pentru a fi pusa la munca, altfel praful si pulberea ne pomenim in al 4-lea razboi mondial. Bine, ce am spus eu acum nu e scoasa de la mine dar se simte mirosul acestui plan. Imi aduc aminte de vizionari anilor 1980 care sustinea ca in viitor capitalismul va falimenta si neavand alternativa va fi necesar un nou razboi mondial, mari distrugeri, scapa cine poate, cei care supravietuiesc vor trece la reconstructia lumi, la fel ca dupa al 2-lea razboi mondial. Ori baieti de la varful planetei (guvernul mondial) vor cu orice pret stoparea un conflict mondial din cauza armamentului periculos pe care il detine multe tari si exista riscul unui razboi fara invinsi si invingatori. Si tocmai de aceiea cauta o alternativa si se pare ca asta cu "invazia" este gaselnita din planul lor.
Unde se vand bilete pentru nave?!?
Trebuie prind si eu un loc, toata viata mi-am dorit sa ma dau cu cate ceva, azi cu avionul, maine cu masina... apoi cu vecina, in fine.
Am cateva intrebari pentru unchiul prietenului tau:
1.Cum a ajuns el comandant adjunct la Nasa.
2. Daca Nasa are o structura militara, atunci SETI de ce nu se transforma intr-un releu telefonic planetar?
3.Esti pe acelasi palier cu Petru, sau stai la subsol pentru ca speriai lumea de la geam?
Asta inseamna ca nu are rost sa imi fac mari sperante in legatura cu cadoul de la Mos Craciun de anul viitor?
Unchiul lui Alex nu e un comandant adjunct serios. Ori NASA nu sunt foarte atenti cum isi aleg personalul!
Pai stai frate tu nu stii ceva... Extraterestii exista deja pe pamant! Nasa ascunde asta! dar exista! Si faza cu 2012 ei o sa ne prezinte Extraterestii! o sa ii vezi pe la proTv cu microfonul ^^.