Nu cred pentru ca numele ti la dat cineva si nu cred intr-un destin data nasteri este una oareacre deci mi se pare o prostie
Nu cred, dar imi place sa citesc despre asa ceva.Asa pot sa inventez si eu: sunt nascut pe 26, adica 13+13, adica sunt nascut intr-o zi cu dublu ghinion? Mdeah, gogosi...
Daca crezi si tu,nu o sa ma crezi nebuna. Daca nu, inca una care o sa ma creada! Bun:
Sunt nascuta pe 4, nu am gasit niciodata relevanta in numerele ce au legatura cu 4. DAR! Numerul perfect este 7 (ziua are 7 zile, asa a creeat-o Dumnezeu, cum se spune.SI mai era o faza "de 77 de ori cate 7")
Bun! Acum divulg secretele mele:333=I
Eu cred, si pot sa zic ca ce am aflat din numere a fost adevarat ori pura coincidenta, ori nu. ca sa fii cat mai aproape de adevar, conteaza persoana care iti interpreteaza. dar ar mai putea fi o chestie... efectul placebo daca ai auzit de el. sa zicem ca numerologul iti spune ca se va intampla ceva in data cutare. chiar daca nu crezi, chiar daca tu crezi, ramane ideea in subconstient, ceea ce face sa exista destule sanse de adeverire.
Eu, pentru ca sunt nascut pe 11, ceea ce inseamna 1+1, deci 2 si mie imi placecifra 2
Profesoul meu de filozofie crede in chestiile astea si ne-a facut si noua numarul norocos etc...in primul rand este mult mai complexa decat data nasterii cum a zis bogdan
se ia numele vezi cate litere ai la fel unde se repeta dupa data nasterii zodia, este un adevarat tabel dar nu stiu sa ti explic pe net nu gasesti informatii bogate despre asa ceva iti recomand sa te duci la o biblioteca si sa iei o carte specializata daca esti cu adevarat interesata